Ben böyle hemen korunmayı bırakınca çocuk olur diye zannediyordum ama olmuyormuş :) korunmayı bıraktıktan iki ay sonra hatta adet gecikmem oldu test yaptım silik pembe çizgi gördüm iki kere sonra birden adet oldum ve araştırdığım kadarıyla vücut hazır olmadığı için sağlıksız gebelik olacağı için tutunma gerçekleşmiyormus vücut onu atiyormus.
Ayrıca nolur nolmaz diye doktor kontrolünden geçtim yumurtalıklarımda sıkıntı yoktu doktor kendini bı sal kimseyi duyma hayatını normal yasa dusunmedigin zaman vücudun hazır olduğu zaman olacak dedi gerçektende öyle oldu o doktorla konuşmamdan bir ay sonra hamile kaldım çünkü insanlar etkiliyordu ister istemez acaba bı sorun mu var olmuyor mu oysaki bu bı oluşum yani herseyin bir zamanı var hamilelik annelik kolay şeyler değil her anlamda vücudumuz hazır oldugunda onu kabul ediyor
Sende kafana çok takma erkenden testler yapma mesela en çok hayal kırıklığı onlar oluyor dört beş gün bı adet gecikmen olsun en azından
Adet takip edilen takvimler oluyor onlardan indir adet tarihlerini girince yumurtlama dönemini çıkarıyor sana o zamanlarda ilişkiye girersen ihtimal daha yükseliyor tabi bide eczaneden ovulasyon testi alabilirsin hamilelik testi yumurtlama gününü daha net ogrenebilirsin