Öz annenden mi bahsediyorsun tamam babalar abiler olsa beklenir bendede aynı durum var zaten ama anne yani anne neden yapar bunu çok saçma üvey anne olsa anlarım üzücü bir durum bu benim abilerim babam istemez cok gideyim onlarda aynı muameleyi bana yapar ama annem asla izin vermez ezdirmez beni
Daha neler,daha neler
Canım sende otur evinde hiç gitme evinde otur, ye, iç, gez keyfine bak en güzeli
Bir döner için kavgamı ettiniz ben ne okudum öyle annen öyle dedi sen niye öyle tepki verdin verdiğine alışkınsınız böyle kavga etmeye barışırsınız.bizde kavga ederiz ama bir yemek için değil ama anne kız arasında küslük olmaz kocanla sorun yaşdıgında kime sıgınacan tabiki anneye Ailene , ne olursa olsun aileni karşına alınmaz Annendir o döverde severde kovarda ama senden vazgeçmez öyle dediğine bakma sen.
Annen gidip dışarıda döneri yeyip gelebilirdi sanada getirmiş anne yüregi işte. Yazık boş yere ahkam kesmişsin
Kıyamam ya bazen insanın sınavı ailensindende geliyor cnm . Annedir şimdi insan ne yapsa atılmıyor ama gitme sende artık madem psikolojikmen seni yoruyyorsa gitme kimse senden çocuklarından değerli değil. Rabbim büyük illaki kırdığı kalbe muhtaç olacak sen kufurde etme bedduada etme . Uzulme
1,492,117 soru
24,381,137 cevap
348,744 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın