Baklava yapmayi nasil mi öğrendim
esim gaza getirdi gecen sene ramazandi netim yoktu askim telefonunu verde sekerpare tarifine bakcam dedim oda yapacaksan baklava yap askim dedi . Yani dedim baklavayla sekerpareyi nasil kiyasladin dedim yapmisken iyisini yapcan dedi ben bilmiyorum nasil yapiyim dedi anneannesini hic sevmez neneme desem 5 dakikada yapar demez mi ver su telefonu hemen yaparim :))) desim bi oturduysam oruclu halimle ugrastim aksama kadar yaptim yedirdim ilki cok sert olmus ikincisi ucuncusu cok yumusakti oyle boyle derken 6 ayda ugrasa ugrasa en iyisini yaptim nenesine sordum nasil yapiyorsun diye kadin demez mi ben bilmiyorum sen yapinca benide cagir :)))))
Çook severriiimm ev baklavasıııııı hamile olsam cidden senden istereim yapıp yollamanı aşerilmicek gibi değilki canım ellerüne sağlık
Vayy maşaallah güzel gözüküyor ellerinize sağlık hiç yapmam da yemem de ben sevmiyorum ama güzel gözüküyor afiyet bal şeker olsun
Ooooo 10 numara gözüküyor eline sağlık benim kocayı gönderim de 2 kilo baklava alsın
Kızlar yemin ederim bir antepli olarak hiç Baklava yi sevmem yemem de hemen hemen evde hergün olurdu belki belki kızlar valla bitane zor yerdim nasıl seviyonuz bu Baklava yi anlamıyım ama fitikli katmere bayılirım
1,509,333 soru
24,630,489 cevap
365,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın