Buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ya. Sinirlerim çok bozuldu ondan yazmak istedim. Haklıyım bence ama nasıl kocama anlaticam akıl verin bana.
Erken doğum riskim vardı yasaklar çoktu diye annem doğumdan 1 ay önce geldi yanıma. 12 gün önce doğum yaptım. Kaynanam gelmedi. Eşime sorduğumda ben tartıştım filan dedi. Sonra öğrendim ki bunun benim doğumumdan birkaç gün önce tansiyonu yükselmişti. Annem arayıp sormamış diye gelmiyormus bebeği görmeye. Dün buna mesaj atmıştım gelirsin diye bekledim ama gelmedin büyük kızımın battaniyesi sende onu gonderiver birileriyle diye. Sonra bana dedi hastaydım ondan gelemedim. Sonra gitmiş kocamla çocuklarla sahile gezmiş filan. Kocam da bana diyordu dün parkta karşılaştık. Neyse bugün aradım dedim ben dedim 12 gün oldu doğum yapalı gelmedin. Benim çocuğum olduğu için mi gelmedin ikinci kız diye mi gelmedin. (Onlarda erkek çocuğu kutsal). Neymiş annem hastalandığında aramamis sormamış gitmemis diye çocuğu görmeye gelmiyormus. Eltimin annesi aramış annem aramamış. Dedim bu bir bahane değil ya senin çocuğunun çocuğu olmuş ben zor bir doğum süreci geçirdim hiç sormadın gelmedin. Dedi annen gidince gelicem. Bende dedim kusura bakma 12 gündür gelmediysen gelmediysen görmeye gelme. Ben 40 inda göstermeye babama getiririm bı onun dışında ikisini de göstermem. Oğlumun evi görmeye gelirim dedi dedim almam. Bana oğlumun haklarını size helal etmiyorum dedi kapattık.
Şimdi bunu gidip kocama anlatacak bir şekilde biliyorum. Önceden ben mi anlatsam ne yapsam bilemedim akıl verin bı.