0 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz ama sürekli mesaj atıyor daha az önce iftar yapıyoruz ne yemek yiyorsun diye mesaj geliyor film izliyoruz nasılsın diye gece aniden mesaj geliyor dışarı çıkıyoruz nereye gidiyorsunuz sürekli bir mesaj halimde herşeyi merak edip soruyor oturmaya gidiyoruz eşime sarılıyor öyle oturuyor ya bana mı abartı geliyor oğlu tabiki konuşsun sarılsın ama fazla değil mi

7 Cevaplar

0 oy
(1,622 puan) tarafından
Kaynanan yapsa çok yadirgamam ama.illa tuhaf olur ama kayınpederin yapması baya tuhaf abartı saçma değişik yani 
tarafından
Valla tam tersi bizde kaynanamla böyle sorunlar yok kayınbabam herşeyime karışır
(1,622 puan) tarafından
Hasta falan mı
-Reklam-
0 oy
(13,018 puan) tarafından

dgahahaga gebeldr kaynanalar yapar ilginç geldi. gerçi kaynanam diyor oğlanı evlendirdik babana bir şeyler oldu, benden çok o özlüyor diyor 

:)
ama kayınbabamın telefonla işi yok WhatsApp bile kullanmıyor 
tarafından
Bizde de tamm tersi benim kaynanam kayınpederim
tarafından
Bizimki telefonu benden iyi kullanıyor eşimle tarştık diye bi ara beni bile emgellemiş sjjsjsjhs
(13,018 puan) tarafından
stsgsgsg kayınbaban bir ergen :))
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Bana normal geldi benm kayinpederde öyle herşeyi sorar öğrenir eşim birşey eve alsa onun fiyatını bile soruyor kayinpederim tek sanıyorum böyle ama varmiş onun gibileri
tarafından
Normal değil işte oğlu evli değil sevgilisi değil :D
(1,991 puan) tarafından
Bende başta şaşırıyordum kaynanam kayinpederim böyle herşeyi sorup öğrenmek isteyince çünkü benm ailemde böyle şeyler yoktu eşime diyince ne diyim terslesen ayıptır mecbur soruyor cvpluyorum dedi baktım anlamıyorlar bende sormuyorum eşimi ararlar daha önce beni tabi ararlardi tersledim eşime soruyorlar
0 oy
(388 puan) tarafından

O ne öyle kız :D

tarafından
Sanki sevgili gibiler
(388 puan) tarafından
Şüpheli hareketler eşinizi ve kayınpederiz hep mi böyleydi yani
0 oy
(2,487 puan) tarafından

:D

Yaşını çok merak ettim 

0 oy
(2,467 puan) tarafından
Biraz tuhaf bunlar kaynana halleri genelde babası banada abartı geldi:)) 
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Çok tuhaf geldi valla 

İlgili sorular

+3 oy
25 cevap 378 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Su1880 (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 643 göst.
0 oy
8 cevap 447 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (142 puan) tarafından soruldu