Zanda bulunmussun teşekkur ederim günahımı aldın.
Artı oy almak icin yorum yapmış olsaydım seninle aynı şeyi savunurdum çünkü yorum yapanların yüzde doksanı senle aynı kafada baksana. Ben asla kusur aramam gittiğim yerde taş olsa yerim emin ol. Kendim dört dörtlük ağırlamaya çalışırım misafirlerim de bilir beni. Ama ben görev icabı birçok tarzda insanla oturup kalkmış biri olarak evinde ne varsa koymuş birinin sofrasına da oturdum dünden kalmış mi diye düşünmeden, lüks sofralarda da bulundum emin ol değerimi bir tabak yemekle olcmem Güleryüz tatlı dil beniim icin önce gelir. Hem kimse aç karnini doyurmaya gitmiyor demişler hem de yemekleri elestirmisler otur evinde ye o zaman eleştireceksen baskasini.
Aman kime ne anlatıyorsam Allah sizin gibilerden uzak etsin beni ve benim gibi dusunenleri. Hepiniz samimiyete bakarız diyorsunuz ama öyle değilmis demekki gosterisi seviyorsunuz. Mübarek günde bari yapmayin. Davet edildiginiz yere de önceden söyleyin taptaze yeni yemekler yapmayacaklarsa boşuna gitmeyin yazık ev sahibine de. Yoksulu bari çağırsin. İyi günler nokta.