Kızlar benim kaynım var üni cağında bi de görümcem var 27 yasında bekar. Esim astsubay. Yıllardır yurtdısında ırak suriye gibi yerlerde calısmıs ve ailesine bakmıs. Onlara ev almıs arabasını vermiş falan. Neyse biz evlendik nafakaları kesildi diye aile beni bi istemedi. Hazmedemediler. Ceplerine para girmez oldu cünkü. Büyük olan kaynımı VİP 20 bin liralık dersaneye yollamak istediler parasını bizden istediler verdirmedim. Taksitle bilmem neyle kendileri yolladı gelin görün ki kaynım avare avare gezip asla ders calısmadı sadece para yedi ve üniyi kazanamadı. Bu sefer de beni özel üniversiteye yollayın demeye basladı. Kayınvalidem görümcem ben ve bu kaynım oturuyoduk esim dışardaydı, kaynım beni özel üniye yollayın demeye basladı iste kayınvalidem görümcem nasıl yollayalım bizim o kadar paramız mı var dicek sandım cocuğu heveslendirmeye başladılar, eşimden için abin evini arabasını satsın yollasın dedi Kayınv. Sonra görümcem ordan atladı "abi değil mi yapacak!" dedi. Kızlar cok edepsizler asla ağzımı acmadım eşime kendileri söylesin diye bekledim. Kaynım heveslendi tabi abisi evini arabasını satıp beyefendiyi biraz daha avarelik yapsın diye özel üniversiteye yollayacakmış. Kızlar evimiz arabamız düğünden sonra benim takılarımla alındı. Arabamızın da borcu var hala ödüyoruz. Bu arada bileziklerimi de eşim biriktirmiş ailesinden bi sey görmedik. Yani evi arabayı eşim kendisi aldı. Ve benim altınlarımla alınan evimizi arabamızı özel üniversite icin satacakmışız! Tercih dönemi geldi eşimi aradılar eşime evini arabanı sat demek yürek ister onu diyemediler ama özel üniversiteye gitmek istiyo denince eşim ben yollayamam devlet üniversitesi geliyosa yazsın gelmiyosa tekrar hazırlansın dedi. Kızlar günah keçisi ben oldum. Ben yollatmadım sanıyolar. Ama ben eşime ağzımı bile acmadım. Arkandan evini arabasını satsın dediler kardeşini heveslendirdiler bacınla anan demedim. Kendileri aradı kendileri ağzının payını aldı ama ben suclu oldum. Ağzımı bile acmadım halbuki. Şimdi sizce ben eşime arkandan böyle dediler diye anlatmalı mıyım? Bunun sonu yok cünkü yarın da diğer kaynım icin aynı şeyi bekleyecekler.