Canım benim şu mubarek ayda Allah'a havale et onları Allah ıslah etsin onları, benide hamileyken dövdü etti psikolojik hastaydı herseye evde karisirdi küfürü vardı içkisi vardı saygısı yokdu herşeyi burnumdan getirdi doğum yapdim anneme geldim dava acdim ama o istemiyor cekişmeli gidiyor davam, benimde haftaya oğlum 1 yaşına gircek dava acdigimdan beri beni nelerle tehdit etmediki mahallene gelcem evini yakcam aileni yakcam kardeşini yakcam 5 arabayla gelcem şöyle şöyle yapcam ama bunlar boş işler, çocuğumla tehdit ediyor alıcam senden velayet düşecek çocuğumu koz kullaniyorsun babasından ayırdın devlet sana çocuk vermez babasından ayıran anaya asla çocuk vermez nelerle tehdit etmediki koruma kararı aldırdım bende ama çocuk görüş günleri talep etmiş mahkemeden her hafta sonu gelip evimin önünde arabasında çocuğunu görüp mahallemde olay kavgga çıkarıp gidiyor, bir senedir boşanma aşamasında olan biri olarak söylüyorum sana asla ama asla geri dönme yanlış karar veripde geri dönersen daha çok herşeyi yapıcak sana bana bu zamana kadar bir çiçek bile almamıştı boşanma davasını duyunca çiçek almiş getirmiş ki kandırıp goturcek güya beni sakın sende ona inanıp kanıp gitme daha çok şeyler yapar sana bak ailen sahip çıkmış banada ailem sahip cikdi bende geri dönmuyorum çocuğumu o adamdan kurtardım onada aynısını yapacakdi, ve bana daha yapdiklari çok şey var kusura bakma uzun oldu yazım . Bu arada sana watsapdan veya telefondan tehditli mesajlar atarsa hemen ekran görüntüsü al ama ona asla söyleme sen şimdi görürsün tehditlerini resimledim diye, çünkü dersen tehdit etmez elinde kanıt olmaz hiç bişey deme ona , oğlumun görüş günlerinde parkta yazın geliyodu ben hep onun sesini kayıt aldm beni ettiği tehditlerde var küfürler ses kaydı bile cekdim ben haberi yok onun hepsi suan dava dosyamda, galeriye boşanma davası diye dosya ac tehdit mesaj resimleri o dosyaya ekle boşanma davası olunca avukatına verirsin o yazıları