Selam arkadaşlar!ben buraya lazere gitmekten yazan üyeyim.kaynana bir yandan sorun.diğer yandan da kocam olacak herif.şöyle ki bir kere hayatında bana bu adam dikkatli davrandı,ardınca yaptığı hareketlerle herşeyi sildi süpürdü aşağılık.8mart sabahı uyandığımda yanımda Güller gördüm sevindim.o sevinçler benim kursağımda bırakıldı.bununla arabaya biniyordum,her zaman olduğu gibi bana arkayı göstererek-şuradan bin dedi.ben de nispet yapar gibi öbür taraftan bindim.deme bu şuraya araba için aldığı tekerleri koymuş,ben ittim tekerleri oturmak için,bu bana:arabayla niye kaba davranıyorsun?dedi,yine gittim öbür kapıya ordan oturmağa,dedim tekerlerle mi oturayım tozlu bunlar.bana dedi :sen yaptın da sen ittin onları defol !ben de kapıyı çarptım gittim .arabayı arkaya sürdü üstüme beni korkutmak için.neyse ben de orucluydum .Allah onun belasını versin.annemi aradım o da bana bağırıyor ben ölücem kurtulacaksın benden gibi laflar.onun da numarasını sildim telefondan ve onu asla rahatsız etmeyeceğimi söyledim ona.neyse.şimdi ben şu aşağılıkla konuşmuyorum.lazer de pahalı.ben hangi parayla gideyim nasıl yapayım bilmiyorum .paramı o aşağılık verecekti ne yapayım sizce .sinirim bozuluyor çocuklara bağırıyorum.çocuklar evde olduğunda sabahları bir biriyle kavga ederler ağlarlar,bu aşağılık onlara bağırıyor,odanın altını üstüne çeviriyor .ya böyle adamla ben niye devam ediyorum anlamıyorum.çünkü destekçim yok yalnızım ben.çok kötü durumdayım