Zaten okudum üniversite mezuyum mesleğim katibelik kpssye çalıştım kazandım atanamadım katibeliğin hem lisesini hem ünibersitesini okudum bizde bir erkekle öyle sevwrek evlenmek yok belirli kriterler var evlenirken bir erkekle normalde dışarı bile çıakazsın ailem annemle babam zamanında çok sorunlu evlilik yapıp boşandığı için beni nişanlı iken 3 defa çıkmama izin verdi babam çok sorunlu bir insan okumama bile karşıydı annem açıktan okuttu üniversiteyi babam kızını okuldan aldı kızlar okursa kocası 2 dayak atsa boşarmış ben ayaklarım üzerinde duruyorum diye hakaret ediyor bana ve anneme birşey olsa babam ananemlere musallat olurdu ben evlilik görüşmesine gittiğimde ağladım ha kocamda o zaman müspet biri gibiydi ailedeki şartların birçoğunuda karşılıyordu annemin arkadaşıyla kpcası bizi yakıştırmış anneme söyledi o zamana kadar hiç evliliği düşünmedim hatta akrabalar soruyordu ilte düşünmüyormusun felan yok diyordum ananemle annem aklıma girdi ha mahallemde çalışan kadınada pek hoş bakmayabiliyorlar ben çeyizimi almak için market zincirinde çalıştım müşteriye gülümseyerek konuştuğum için mahallemde or.pu ilan edildim boşanmış bir kadının çoxuğu olmak çok zor hani ben taşı sıksa suyunu çıakracak bir kızım parada puldada gözüm yok olsaydı evin %90, ını kendim yapmazdım evlenirken kenarda 1000 eurom vardı 5 tam altınım 9.çeyrek altınım felan vardı birikimciydim kpssyle atanırsam ev tutmaydı oydu buydu paraya ihtiyacım olur annemide kendimle mağdur etmeyeyim dedim evlenirken paramın çoğunu harcadım bir kısmınıda anneme bıraktım ihtiywcın olursa çrkinme kullan diye babam bana 5 kuruş destek vermedi annemle babam ben 2.5 yaşında boşandı annemde boşandığında mahallede çok çekti o yüzden hep evlilik yerine çalışıp ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım ha bir eşyayı 2. El almaktansa kendim çalışıp almayı yeğlerim ha onu alacak param yoksada alternatif bir şekilde onu halletmeye çalışırım mesela blendırım yoksa mercimek çırbasını un eleğiylr elemek bana zor gelmez ama kinseinin 2. El eşyasını istemem