0 oy
848 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Sizce ihanetin affı olur mu kızlar başımdan geçen bir olayı anlatayım size 10 ay önce eşim tarafından aldatıldım sosyal medyada gördüğü tanıştığı kızla sevgili oluyor 1 2 hafta sonra ben öğrendim herşeyi ozaman küfür ettim gitmeye karar verdim eşim ağladı kolunu kesti  çok kötü oldu ozaman beni bırakma gitme dedi çok pişman oldu sonra düşündüm falan gitmedim çok pişman olduğunu gördüm uyumuş gibi yapıyordum ağlıyordu ben nasıl yaptım arkadaşlara uydum dedi neyse affettim ama hiç bisi eskisi gibi değil bana göre hiç bisi aklımdan gitmiyor hep aklımda nasıl yaptı niye yaptı diyorum kendi kendime ve evliliğinin başından beri kızlarla sohbet muhabbet ediyormuş eski yorumları okudum hepsini gördüm ve evlendiğime pişman oldum ne yapacam ne edecm nasıl unutucam hiç bilmiyorum çok zor gerçekten ihanet bende aynısını yapim bakalım canı nasıl yanıyor dedim ve yapamadım gidecek bir yerim yoktu boşanma kararı alsaydım annem kalp hastalığı söylemdim ona hiç bisi sadece eşimin ailesine söyledim eşimin babası annesi kızdı ona niye yapıyorsun falan filan dedi oda suçu bana atti tabi bilmem benim dolabımı temizlemiyor kıyafetimi yıkamıyor suçlu ben oldum orda kiz da önce evli olduğunu söylemiş böyle konuşmuşlar falan sonra evliyim demiş kız 1 hafta konuşmamış sonra yine konuşmaya başlıyor eşim uyuyordu baktım snapchat indirdim kızın ve onun tüm konuşmalarını gördüm kıza küfür ettim kiz evli olduğunu bilmiyorum dedi neyse küfür ettim aldı beni engelledi komple ve artık o günden beri eşimin bir hatasını görmedim bu sefer görsem hic düşünmeden boşarım zaten kimsye içimi dökrmiyordum burda size döktüm lütfen linçlemeyin beni sadece yaşadığım şeyi burda anlatmak istedim kusura bakmayın çok uzun oldu hakkınızı helal edin 

26 Cevaplar

0 oy
(7,829 puan) tarafından
Ben anlamıyorum yakalana kadar sorun yok sonra nasıl hata oluyor ? Yakalanmasa aynen devam edecekti bu nasıl hata Allah aşkına bu bile bile lades değil de ne ? Hiç affetmem valla cehennem olsun gitsin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben öyle adamı bosardim ve bosadimda
0 oy
(790 puan) tarafından
Seni suçlaması ne kadar kötü bir durum demekki zora girince herşeyi sana yıkacak biri

Senin yuvan senin evliliğin evet çok çok zor her yanlız kaldığında her ona baktığında aklına gelen şey ihanet oluyor gidecek bir yerin yoksa unutmaya çalış yaşananları 
(122 puan) tarafından
Aynen öyle unutmak istiyorum ama nerde olmuyor işte keşke unutulsa
(790 puan) tarafından
Unutulmuyor ya ne yazikki bazen aylarca gelmiyor aklına ama sonra en ufak şeyde tekrar geliyor
0 oy
(3,473 puan) tarafından
Arkadaşım affetti iki çocuğum var dedi ama aynı b.k 
(122 puan) tarafından
Benim eşim öyle değil artık ilerde nolcak tabi bilmiyorum
0 oy
(2,277 puan) tarafından
o değil de sevgili yapınca kıyafetleri dolabı falan mı temizlenecek :)) 
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum valla cane
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Madem affettin, iyi yönlerine odaklan.yoksa böyle hayat geçmez. 
(122 puan) tarafından
Geçmiyor zaten canım ama bende unutmak istiyorum olmuyor bir türlü
(2,652 puan) tarafından
Canım madem olmuyordu ne diye aynı yatağı paylaşıp üstüne bir de hamile kaldın. Oluyormuş demek ki

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 3,282 göst.
17 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Tugceozercan35 (75 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 794 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,010 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,880 soru

12,364,597 cevap

41,875 kullanıcı

Kategoriler

...