Insanlara defalarca güvenmek ve sans vermek canim. Birde cok takıntılıyim
Karşımdaki herkesi kendim gibi sanmam.. ve çpk güleryüzlü olmam.. çoğu zaman bu durum yanlış anlaşılıyo..
Takıntılarımi devam ettirmek
Benimde aynı bi insana defalarca sans vermek surekli yapiyorum bu hatayi
Kimse üzülmesin diye sessiz kalmak içime atmak her defasında kötülük görsemde susarım
Beni kiran uzenlerin karşısında sessiz kalmam yapım gereği cevap veremiyorum icime atıyorum bu huyumdan nefret ediyorum
Pudinge 4 bardak süt koymak.
Hata yaptım mı yapmadım mi bilmiyorum ki hatırlamıyorum ama dikkat ederim yaptığım hatalara hatalar insanlara mahsustur önemli olan onları tekrar etmemek (muck) ;))
Her kavgada hatalida olsam hatasizda olsam esimden ben ozur diliyorum ben barismak icin cabaliorum ve bu artik hatayi gecti aliskanlik haline geldi ben kimsegle kus kalamiorum kaldim mi cok huzursuz oluorum ve bu huzursuzlugu yasamamak icin ben adim atiorum hep oda alisti zaten naparsam yapayim o gelio bana diodur eminim . Cok pismanim ama bunu hep yapiyorum
Her seferinde yaptgim hata . Insanlara kendimden bu kadar cok odun vermek . Kendimi cigeri 5 para etmezler ugruna bu kadar uzmek kirmak...
affetmek çabuk affederim ama bu huyumu kaybediyo gbiym artk
Hergün boşanmayıp bu evde oturmak
Benimkide iyi niyet herkese karşı iyi niyetli olmamak lazım ama elimde değil saf gibi aynı şeyleri yapıyorum
Affetmek sanırım
Yazdığının aynısı. Her seferinde bürşa mal mısın diyorum ya .ne mal olduğu belli diyorum ne diye iyi niyetle bakıyorsun yine diyorum.
Sonuç değişmiyor. Kullanılıp boşverilen ben
***** yerine koyulan ben.
Canı yanıp üzülen ben
Elalem hayatına sefasına devam ediyor aynı hız. Ben aynı yerde saysam yine iyi. Bilhassa geriye doğru gidiyorum gün geçtikçe.
Elalemin adam olmayacağını anlayamadım da daha.
Büşra sen adam olmayacaksın diyorum kendime.
Affetmek herseye ragmen bide hata bendeymis gibi ozur dilemek salakca ama elimde degl herseyde ozur dilyom bu huyumdan nefret edyom.ya
Kaynanama ağzının payını verememek :) :D
Canım nasılsın? Bebişin nasıl ?
Suclu olmasam bile hep vicdan azabina baglatip ilk ben ozur dilerim bunu hep yaparim
Eşimi alttan almak istedigimi alamayinca sonra da birden bağırmak telefonu kapatmak
1,486,660 soru
24,303,987 cevap
344,234 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın