11 senelik ilişkim var 7 senesi sevgilim 4 sene evlilik eşim evlencegimiz zaman sözleşmeli askeri personeldi 2 ayı kalmıştı evi kurdum anasını bıraktı 2 gün kaldı gitti teslim oldu. Şuan 69 yaşında dinç eli ayagi tutan kaynanam köyden çıkmamış biri bıraktı kabul ettim başta birlikte yaşamayı çünkü kimse bana anlatmadı hataliyim evet ama vijdan sahibiydimm evlendigimin 2 haftasında kaynanam ellerini tuvaletten çıkınca ellerini yikamadan çıkmış yada adam givi yikamamis masrabada yıkamış pislikler vardı çünkü carsaflara bulastirmis ev de o kadar leş kokuyir ki dus almazmis öyle 2 ayda 1 falan 2 3 haftada bir üst değişiyordu kokuyordu ev anlam veremedim bilmediğim için pis biri olduğunu misafir davet edemedim ev kokuyordu ellerimde boklu çarşaf yorgan yıkadım bişi demedim utandı bilemedi yada dedim hep böyle devam etti evin duvarlarinda yorulmaua başladım öğretmeye çalıştım defalarca yemek hazırladım ben bunu yemem etmem lahana yemeği seviyormuş onların ailesinden öğrendim aç durmasin etmesin.. başladı çocuk yap demeye eşimin gidecehi gün akşamı eşime karnına cocuk koyda git saçma sapan konuşmasin adabini bilsin dedim uyar.. yokkk kardeslerini ario çocuk yapcaklar çocuk yapacaklar bunlarjn ailesinde 4 5 yıldır cocuklari olmayan yegnine de çocuk yapacaklar diye diye kızcağız evime de gelmio kavgalar başladı eşim geldi 1 ay sonra hamile olduğumu ohrendim ama idrar yolu enfeksiyonum var kronik kötü başladım 6+4 de düşük tehlikesi atlattım o günde baya kavga ettik çünkü kaynanayla hastanede yattım 2 3 gün ciktim 1 gün sonra Berat kandili gecesi ev felaket kokmuş evde olmadığımda anne oğlun namaz kılio suyu açım duş al bı anda atletlerimi mi yikion atletim mi var benim diye bağırınca çıldırdım (yeni 3 tane daha atlet aldım birde iyisini alım dedim kendinin de vardı 5 6 tane daha 2 3 tane de yarım atleti var) nasıl yok daha geçen hafta aldım dedim kirli sepetini döktüm 2 tane çıktı başka da yok dolabinj döktüm aldiklarkm yok kesmiş alt bezi yapmis eşim namazi kesti geldi bı anda kazagjni kaldirdi kapattım kavga büyüdü kavga sırasında kaynanam karnıma vurdu uçtum sinirlendjm 9 ayın 4 ayı nerdeyse hastanelerde yattım 1 defa dışında asla yemek yapmadı bir lokma önüme koymadı ağrılar içinde aç yattigim çok oldu annem saolsun 2 ev arasında koşturdu ama hiç bişi bilmedikleri icin anlamadı velasil kelam böyle bir kadın 4 sene oldu her hafta kavga eşim gider bağırır çağırır konuyu kapatır gönder desemde kime diyor 3 çocuğu daha var ilk eşinden olma hepsini beşikte terk etmiş ilk eşi kuma getirmiş (kızı anlatıo en buyugu 7 yaşındaymış 2 tanesi de beşikli çocuklar 7 yaşındaki çocuğa bırakıp komşu komşu vezermos yemek yok temizlik bilmez) çocuklara baksin diye birini getirmiş kaynanamda bırakıp gelmiş 1 kızı dusinda diğerlerini kimse tanimio eşimde kaynanamda onlara gönder benim günahım ne kızıyla konusuo 2 ayda bir olsa da gönder benim günahım ne bo..k temizliom sürekli ana sofraya yanas 2 çocugum da döküo yoruluom zaten umursamaz inadin teki istedigjni yapar bugünde girdik birbirimize eşimle de girdik 7 yıl bu yüzden beklemedim seni bu yüzden sevmedim seni kızına gönder yoksa ben iyi değilim artık ben yorildum (küçük oğlum ishal olduğunda halı uzerine Ka...Ka yaptı bağırdım defalarca odaya götürme dememe rağmen diğer oğlumda ishaldi duşa sokguydum o sıra goturmis pisliğin önüne oturtmuş bı baktim oğlum eselenioo yiyo ) eşim bir daha ağzına alma dedi defalarca gotur git dedim o kadar çok şey yaşadım ki kaç kere kriz geçirdim sevdim ama esimi çok sevdim çocukluğumdu çok şeye birlikte göğüs gerdik 1 lokma yemek almaya yeri gelir paramız olmazdi birlikte hallettik evimizi aldık kimseden 1 kuruş almadan çalıştık arabamızı aldık ama bir kadın yıktı bugün evi terk ettim herşeyi bıraktım cocuklarkmi aldim çıktım ( bıktım bittim ben bittim
411,497 soru
12,387,017 cevap
43,579 kullanıcı