Merhaba kizlar yaza erkek kardeşiimin düğünü var ablam da akşam bana bu sitede çok uygun abiyeler olduğunu söyledi kampanya varmış güya dünde son günü olduğunu soyluyerek ablam EFT yoluyla sipariş oluşturdu hatta okadr güzel uygun duki ben de verecektim bugün ama ablam msj gelmeyence sipariş iniz alındı falan diye bugün aramış vatsaptan ve Instagram üzerinden açan olmamış bu saate kadar hemde 3 tane çocuğu var birine mezuniyet kıyafeti alacaktı bı tane kendine toplamda bin lira falan gitti yani o çocukların rızkını yediler siz kanmayın lütfen şikayet edin bu sayfayı benim anlamadığım normal şekilde siteleri Instagram mlari var nasıl yapabiliriz gerek şikayetçi olmak parayı almak için gerek bu dolandırıcı larin sayfası kapatılsın yazık insanlara neler yazdım görülüyor ama cevap yok Allah cezasını versin böyle insanların banada fikir verin sizde nolur
Böyle yerlerden alışveriş yapmadan şikayet vara bakın kardeşim. Stawberyyy butik şikayet var yazın çıkanları okuyun öyle alışveriş yapın. Elinizin altında internet gibi bir nimet var araştırın. 100 tl bile olsa insanın canı yanar çünkü insanı sa.lak yerine koyuyorlar.
406,304 soru
12,181,787 cevap
36,682 kullanıcı