0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (4,070 puan) tarafından

Bizim burada evliliği güzel olan birileri yakar kınayı öyle der büyükler. Annem halam yaksın istemişti kınamı halam da yaktı. ☺️

Çok şükür evliliğimiz de güzel, Rabbim daim etsin ♥️

Sizin kınanızı kimler yaktı, yakan kişinin evliliğik durumu sizinle aynı durumda mı :blink:

50 Cevaplar

0 oy
(18,691 puan) tarafından
Eşimin teyzesi eşimin ailesinde tek severek evlenen kişi olduğu için bana da mantıklı geldi mutlu da bir çiftler 
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Bende duydum o sözü. Kendi teyzeme ve eşimin teyzesine yaktırdım. İyi bir evlilikleri var 
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Eskiden buna bende inanmazdım ama artık inanıyorum çünkü benimde teyzem yaktı kınamı , ve onun evliliği çok kötü hatta boşandılar bizde eşimle çok iyi sayılmayız ite ite gidiyoruz :/
0 oy
tarafından
Sağdıclarm yaktı üniversite arkadaşlarım biri evliydi evliliği güzeldi hamd olsun benimkide öyle:)
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Kuzenim yaktı kınamı. Evlilikleri çok güzeldi. Şükür evliliğimiz iyi gidiyor. Ama tabi batıl inanç bence.
0 oy
tarafından
Valla bizde de oye derlr evliliği iyi olan kişi yaksın derler ama benim annem kuzenimin yakmasini istedi şöyle 5 tane teyzem var bi tanesiyle iyiyiz diğerleriyle kotuyuz o yüzden onlara minnet etmek istemedi ki bende kabul etmezdim konuştuğumuz teyzem çok çekti evliliğinde o yüzden onu da istemedi halalarim vardı aslında onlar olabilirdi ama 5 tane teyzem yakmayinca annem halalarima da tenezzül etmedi gerçi nolcakti sanki teyzemin kız var kuzenim kardeş gibiyiz ablam gibidir evliliği ahım şahım değil o da çok sorun yaşadı halda cekiyo ama bende onun yakmasını istedim o kadar yakınım olduğu için düşünüyorum 3 yıllık evliyim hiç onun evligine benzemiyo benimki 
0 oy
(2,695 puan) tarafından
Eşimin yengesi yaktı yaşlıdır kocası öldü nasillardi hiç bilmiyorum biz çok şükür iyiyiz de onu şimdi merak ettim eşi hayattayken nasillarmis diye soracağım 
0 oy
(610 puan) tarafından
Evet bizimde öyle oldu yengem yaktı çok mutlular yani dışardan öyle gözüküyor 
0 oy
(3,318 puan) tarafından

Bana batıl inanç geliyor. Kına yakmak la olsaydı bu işler herkesin evliliği güzel olurdu :blink: bana kuzenim yaktı daha 2 aylık evliydi yani bide . Bende kardeşimin kınasını yaktım erkek . Kızın annesi dedi senin annen yok yakma die ne alakaymış dedim hiçte umursamadım 

0 oy
tarafından
Bana görümcem yaptı benimle yaşıt evli değil Nemrut gibi bileydi şükür evliliğime yansımadı :S 
0 oy
(1,905 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum valla :)
0 oy
tarafından
Eşimle beni tanıştıran yenge yaktı sen yak yenge dedim tamam dedi kadın 
0 oy
(1,244 puan) tarafından

Ay iyiki benim kınamı halam yakmamış yılanlığını bizede bulaştırırdı:D benimkini yengem yaktı. Dayımla yengemin ilişkisini çok beğeniyorum. Birbirlerini çok severler. Keşke yüzüğümü de dayım kesseydi. Ama amcam yırtık dondan çikar gibi burdada çıktı neyseki şimdi görüşmüyoruz çok şükür

0 oy
(768 puan) tarafından
Kardeşimin eşi yaktı bizde yenge kına yakar yada biri yengelik yapar geline o yakar
0 oy
(246 puan) tarafından
Çocukluk arkadaşım yaktı evli değildi ama onun yapmasını istedim çok da mutlu oldum :)
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ne kınam ne düğünüm oldu yorumları okumaya geldim :)
0 oy
tarafından
Eşimin halası mutlu değil mi bilmiyorum ama şuan evliler 
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Ablam yaktı çok şükür evligi  de guzel
0 oy
tarafından

O sözü duymamıştım ama evliliğim güzel gidiyor , halamın eltisi kına mı yaktı , kocası da resmi nikah şahidim oldu :D

Hiç akrabam değil ama çok seviyorum kadını ❤️

0 oy
tarafından
Eltim yaktı kendini araya koydu bn yapacam diye pek de mutlu bo evliligi yoktu kadın kahrından öldü gitti genç yaşında açana bn neler yapamayacam ayrıca bizde de mutlu birbirleri yakar ama benim ki öyle olmadı 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 615 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
+7 oy
16 cevap 493 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde pembesever (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 387 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 829 göst.