0 oy
844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Erken gelen bayram hediyem kizlar  

9 Cevaplar

+4 oy
(14,470 puan) tarafından

Saaaaadece bayram diye 3 bilezik aldığına inanmıyorum ;)

Ya borcu vardı sana,ya sözü..

Hayırlı olsun güle güle kullan 

(2,652 puan) tarafından
++++++
(13,268 puan) tarafından
Katılıyorum. Burada çok arttı böylesi neden oldu bilmiyorum ama  alta da doğumunda alamadı yazmış mesela. Bayram hediyesi manasız açıklama
(14,470 puan) tarafından
Nagim senaryo tabi ya.. bayram için 3 bilezikmis.. he he yedik bizde
tarafından
Borcumuz  yok elhamdülillah  evlenirken  sadece alynasla  evlendim  şimdi birkim yapıldı şimdi aldi neden insanlrin  hefesini  kiriyorsnz  tabiki her bayramda 3 bilzk  almıyor  sözü  falanda yoktu
(13,268 puan) tarafından
Bayram hediyesi yerine bunu yazsan kimse HEVESİNİ kırmaz
tarafından
Nagis  evet dogumumda  durumz  yoktu 250 bine altin alacak ama şimdi var keşke hayırlı olsun  diyip ciksaydnz şu günde insan  kalbi  kırmaya ne gerek var
(14,470 puan) tarafından
Hevestir o heves..
Hefes olsa duramazsin..

Kimsenin biseyini kırdığım yok sadece deseydin ki "şimdi nasip oldu "  
Bayram hediyesi diye keklemeye calismasaydin
(3,292 puan) tarafından
Bide o çıktı neden insanların hevesini kırıyorsunuz burda niye hevesiniz kırılıyor da ne alaka yani kocam bilezik almış kim ne derse desin hevesim kırılmaz benim
tarafından
Nagis  teşekkür ederim
(13,268 puan) tarafından
Kız bacı bayram diye diyince sence tuhaf değil mi bak bu açıklansın makul bunu yazsan zaten onu deriz dikkat çekmek için mi böyle başlık atıonuz
tarafından
Yoo simdi  nasip olmadi  1 milyondan  fazla birkim  var simdi istedik  simdi aldik
(2,652 puan) tarafından
Ayynn sanki her bayram böyle büyük miktarda hediye alınıyor da
(14,470 puan) tarafından
Ayyyy kusacam smdi 1 milyonunla seni başbaşa bırakıyorum :D
(13,268 puan) tarafından
Kız Bi de zencefilin dediği gibi ben dahil ağzı olan konuşuyor ne hevesin kaçcak. Açıklama tuhaf sadece ona takıldım ben
(13,268 puan) tarafından
Ohoooo paranı ne anlatıyon kız bize ne
tarafından
Kizlar siz norml  degilsnz
(3,292 puan) tarafından
Susun fakirler kıskanmayın 1.miluona yakın birikimi varmış şimdi ben milyonerim triplerine de girer  :D
tarafından
Siz alismsnz  düğünde takılan altinla  araba ev almya tabi
(3,292 puan) tarafından
Tabi sende düğünde taki yoktu alışmışsın bi alyansla evlenmeye bilezik çok büyük geldi
(2,652 puan) tarafından
Hahahahytttt ben evlenmeden benim evim de vardı arabam da vardı şimdi bunun havasını mi atalım yaniii...
(14,470 puan) tarafından
Meryem vurdu gol oldu:D
(14,470 puan) tarafından
Zencefil ahahhha harikaydı ya
(610 puan) tarafından
Kızlar siz iyi misiniz eşine zamanında aldırmamis eşimde şimdi almış bayram hediyesi diye niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum hayırlı olsun diyip geçmek bu kadar zor olmamalı
(2,652 puan) tarafından
Önceden öyle demiyor ama
(14,470 puan) tarafından
Gözünü açıp okursan zaten hayırlı olsun yazdık Hayrullahkubra ;)
(610 puan) tarafından
Adım Serpil seni kastetmedim birsuru şey yazmissiniz
(3,292 puan) tarafından
Hayrullah kubra sende 1 hafta önce kocam annesinin ağzına bakiyir diyip dün de kocanı göğe çıkartan sendin demi
(610 puan) tarafından
Ayy gülüyorum sana benimi takip ettin:⁠-⁠)
(14,470 puan) tarafından
Memnun oldum serpil,
Yazılanların haklılık payı olmasa savunmani anlarım da yazilanlarin hepsi haklı be gülüm :D
(610 puan) tarafından
Ya nerde Allah aşkına yaaa kız ne hevesle buraya mutlugumu atmış içine ettiler rahatladilar yemin le
(13,268 puan) tarafından
Benim alışkın olduğum şey kendi işimi kendim görmek. Elhamdülillah. Her ay hesabıma yatan maaşım ve toplumsal saygınlığım her şeyin üzerinde. Laf söyledi bal kabağı yani.
Araya çıkıntı yapan sayın serpil sanane mesela? Bana göre uydurma bir başlığa ancak bu kadar cevap verilir. İnsanın şirazesini kaydırmayın
(3,292 puan) tarafından
He ya ben takip ediyorum burda özellikle öyle olmadigi halde öyleymiş gibi insanları kandırmaya hava atmaya çalışanları takip ediyorum ifşa edince mutlu oluyorum hatta
(3,292 puan) tarafından
Serpil sende dahil;)
(7,076 puan) tarafından
Zencefil şu yorumunu görüpte yazmadan edemedim 364 gün adamı burda kötülüyorlar beyninin etini yiyip aldırdıkları şeylede gelip koooccam kocam diye hava atıyorlar ya vallahi gülmemek elde değil
(Not düğün altınlarım yerinde duruyor)
(13,268 puan) tarafından
Altınlarım ile araba aldım şahane valla biniyorum geziyorum malım var elhamdülillah. Bunlar boş işler,selametle kızlar
(3,292 puan) tarafından
Sonra adımız mutluluk kıskanan taraf oluyoruz  ;)
(7,076 puan) tarafından
Nagişim onu kocama aldırdım aşkım ama sürpriz olarak almadı hediyede etmedi tamamen planlı ☺
(3,292 puan) tarafından
Aldırmadım aldım. Arabam dacia şarkısı yazasim geldi  ;)
(14,470 puan) tarafından
Burda ne postlar ne dertler gördük ne sevinçlere ortak olduk.
Ama olduğundan başka biri gibi,olanı çarpıtmak gibi şeylerde kimse susup yutmuş numarası çekmez valla..
(2,652 puan) tarafından
Hesabini silmiş ay misafir olarak görünüyor.
(3,292 puan) tarafından
Kızlar kadin hesabı mı kapattı ben mi yanlış görüyorum
(14,470 puan) tarafından
Gelir başka hesapla hepimizi kazimistir kafasına şimdi hazırlıklı olun pat diye gelen muhalefet yorumlara :D
(3,292 puan) tarafından
Başka hesapla gelir yarin
(2,652 puan) tarafından
Ahahah aynn
(14,470 puan) tarafından
Hayır yani 1 milyon birikim dediği de bugün 1 araba ediyo..
Arkasndan knusmak gibi olmasında birikimini mi sorduk biz ona
(3,292 puan) tarafından
Dağılabiliriz baska postlarda görüşmek uzere kazamiz mübarek olsun;)
(3,292 puan) tarafından
Geçende 3 komşu fitre vercez diye psotu vardı onun reklamın iyisi kötüsü olmaz diyenlerden
(7,076 puan) tarafından
Anaa o muydu sma lı çocuklara fitre düşmez dedim diye beni vicdansız ilan etmişti
(14,470 puan) tarafından
İşleri güçleri reklam ya..
Kocam da kocam.. çünkü kocalarindan başka hiçbir vasıfları yok.
Bunu diyince de mutluluğumuzu cekemiyosunuz oluyor
(3,292 puan) tarafından
Esmayi da baş şeytan ilan etmişti sonra baş şeytan diye posta eklemisti tesettürluyum diyip cocik aldırmak günah değil diye fetva vermişti
(2,652 puan) tarafından
Evet sma postunu açan da bu arkadaştı. Onlar için sadece koca . Başka bir şey yok.
(13,268 puan) tarafından
Bunun yorumlar da feci idi kızlar dikkatimi çekiyordu ben kimseye bulaşmam sadece başlık dikkatimi çekti sonra dedim had bilmeyene bildirmek gerek. Görüşmek üzere bacılar
(14,470 puan) tarafından
Ama olur muuuu ennnnnn çok onun birikimi var aahhaaha
(2,652 puan) tarafından
Aynen görüşürüz kızlar
(13,268 puan) tarafından
Oha çocuk aldırmak günah değil mi dedi bu. Allah cidden akıl versin
(3,292 puan) tarafından
Evet hemide  1 milyooon
(3,292 puan) tarafından
Kadının biri gebeymis bosanavakmis kocası istemiyormuş aldır demiş buda tek başına maddi yönden yetemezsin günahına girme aldir filan diyodu
(3,789 puan) tarafından
Kız zencefil.ne ara yemek yedin bulaşık yıkadın da buralarda dolanin bacım hayret ediyorum giz :D
Ben sipalardan fırsat bulamıyorum valla
(3,292 puan) tarafından
Hahah benim sıpam kocaman övünmek gibi olmasın bulaşıkları da kocama yikattim ayaklarım sisti ;) napym karnımdan bualsik tezgahına yanasamjyorim
(3,789 puan) tarafından
Maşallah valla ya
(3,292 puan) tarafından
Aman ne maşallah 2 tabak yikadi sabahtan beri kırk bardak çay içti cay getir çay götür;)
(610 puan) tarafından
Ayy2 dk ayrıldım kıza uygulamayı mi sildirdiniz pes doğrusu gerçekten pess
(3,292 puan) tarafından
Heye yokluğuna dayanamadı gitti serpil kiz
(7,076 puan) tarafından
Hayrullahkübra cidden sildiğine inanıyormusun yoksa laf mı olsun dedin birazdan başka bir insan olarak geri gelir emin ol
(610 puan) tarafından
Benim yokligima kimse dayanamaz
(610 puan) tarafından
Bence de gelsin amann
(13,268 puan) tarafından
O şu an hayalet yarın da arefe hediyesi ile gelir kız üzülme :) kimse de uygulamayı sil demedi lüzumsuz para şovuna gerek var mı bacı bir milyonu varmış ablamın:)
(610 puan) tarafından
Benimde var 400  bin TL lik altınım kız hediyesini paylaşmış ama bu kadar üstüne gitmeye gerek yoktu
(3,292 puan) tarafından
Size ne kadar birikiminin var diye soran yokki yok size birikim soran yok
(13,268 puan) tarafından
Kimse üzerine gitmedi bayram hediyem diyen o her bayram hediye alıyor gibi bir açıklama yerine eşim düğünde alamadı şimdi aldı dese daha yerinde olmaz mıydı? Bir de banane bacım altınından para konuşmadan sohbet edemiyonuz mu
(7,076 puan) tarafından
Sizin kafalar aynı ondan çok aradın galiba yokluğunu herkes mal varlığını mı döksün belediye seçim adayımıyız ayol
(610 puan) tarafından
Kız yorumlarda yazdı zaten üstüne giden tek sizsiniz
(3,292 puan) tarafından
Hediyesini atmış ama bayram hediyesi diye atmış senin kocani şikayet edip mükemmel diye anlattığın gibi
(13,268 puan) tarafından
Gidemem bundan da sanane beni rahatsız etti. Sen yap bireysel yorumunu benim fikrimden sanane
(610 puan) tarafından
Kadının yazdığı şeyden sanane benim kocamla durumumdan sanane
(3,292 puan) tarafından
Neymiş biz alışmışız düğünde takılarla ev araba almaya diyen de kendisi idi
(3,292 puan) tarafından
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar;)
(7,076 puan) tarafından
Hayrullah bizim yorumlardanda sanane bacı
(3,292 puan) tarafından
Heye buda burda cantasiz avukat oldu başımıza
(610 puan) tarafından
Adım Serpil Hayrullah değil
(610 puan) tarafından
Be avukatlık yapmıyor um dün akşamki aynı tayfa gelmişsiniz sizi görünce gulesim geliyor
(610 puan) tarafından
Ayy neyse yaa güzel vaktimi sizinle boşa harcayamam kocamla konuscam iyi geceler hepinizee
(13,268 puan) tarafından
Yo ben zencefil i ilk kez görüyorum Hayrullah
(7,076 puan) tarafından
Nick'in hayrullah ama adını bilecek kadar müneccim olmadım henüz dün akşam senin postlarının hiçbirine gülmekten yazamadım
(3,292 puan) tarafından
Nagiş Terafi yazmışsın teravih dedim diye kurulmuş bana da ;)
(610 puan) tarafından
Ne güzel seni guldurmusum
(14,470 puan) tarafından
Yavvvvvvvv Allah aşkına burda kaç kadınız aynı şeyi okuyup sadece 1 kişi farklı anliyosa az bı oturup ACABA BEN Mİ YANLİS ANLADİM diye düşünsün ya.
Sanane benim kocamdan sanane kadının birikiminden yok benmnde şu kadar birikimim var..
Yav ayıp yav..
Cidden yani marketten oğluma bişi alıp eve gitmeden sokakta yiyemezsn başka cocuklarin gözü kalır diyen ben,
Benimde şu kadar birikimim var diyen kocaman  insanlara karşı sıfır tahammül deyim ha..
(610 puan) tarafından
Ayy o senmiydin hatırlamıyorum isimlere bakmadım pek
(3,292 puan) tarafından
Sen bu kafayla burda herkesi kendine güldürürsun zaten
(13,268 puan) tarafından
Hadi git paranı altınını say Hayrullah sen :)
Niye imla kılavuzu mu bu arkadaş :) öyle ise ölümüne kapışırız
(610 puan) tarafından
Kadının 1 milyon um var demesi saçma tamam ona bir şey demiyorum ama onun varsa benimde var anlamında yazdım
(7,076 puan) tarafından
Kız bakmadın da madem akşam gene sizdiniz  nasıl diyebiliyorsun
Merve bırak Allah aşkına ya geçinemiyoruz onu alamıyoruz bunu yapamıyoruz diyenler ürik asit yarıştırıyor cidden olan zaten konuşmaz
(3,292 puan) tarafından
Hadi bak sen başla dokuzbindokuzyuz doksan sekiz dokuzbindokuzyuzdoksandokuz ;)
(7,076 puan) tarafından
Onun kocası öyle benimki böyle onunki varsa Benimkide var hakikaten komik kafalar bunlar
(610 puan) tarafından
Ayy hadi yaa sizinle uğraşamam ben aynı tayfa işte insanların postuna Linc atan tayfa
(610 puan) tarafından
Ayn aynen
(3,292 puan) tarafından
Serpil radarimdasin dikkat et yalan söylerken;) ifşa olma
(610 puan) tarafından
Ayyyy çok korktum ben yalan söylemem canım kendinle karıştırma
(7,076 puan) tarafından
Zencefil Nick değiştirmek bedafaaa ☺
(3,292 puan) tarafından
Hehehe akşam gördük;)
(14,470 puan) tarafından
Herkesin birikimi olsun canı gönülden isterim.
Heleki bir bayanın kendine ait yatırımı birikimi olsun.
Mesleği olsun.
Kendine ait biseyleri olsun ya olsun.
Olmasın diyen yok zaten.
Ama tevazu çok önemlidir.

Nagiş hiç bir yorumda postta ben öğretmenim diye yüksekten konusmamistir mesela.
Çok eskiden tanıdığım için ben biliyorum,varsa başka bilen çıkıp desin yani bu kadın bunun reklamını yaptı diye..
1 kişi diyemez..

Çünkü buna ihtiyaç duymaz.

Bir insan biseyi sürekli dile getiriyorsa bu başka eksiğini kapatmak içindir.
(13,268 puan) tarafından
Ben de buraya mal varlığı atam dur niye peki vergi memurları mı geldi ben mal bildirimini devlete yaptım ama :) linç kelimesini de iyi ki lugatinize katmışsınız haklı olan insanlara haklısın demeyi bilin. O bir deyip saçmaladı sen de 400 diyip tüy diktin üzerine aynısının lacisi
(3,292 puan) tarafından
Mervenur boşa kime ne anltyosun bu insanların tek başarıları bu
(7,076 puan) tarafından
Yavrum ben milyonluk hatta katmilyonluk adamların kefensiz gömülmesine yırtık battaniyeye şükretmesi ne şahit oldum bir çorap bile lüks oluyor bazen o yüzden fazla uçma sen
(13,268 puan) tarafından
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz merve kuşum boşver. Koca parası değil alın teri olan dökmez zaten. Elhamdülillah. Kocasından da yesin ama şımarıklık etmeden
(14,470 puan) tarafından
Koskoca ogretmensin kocan bayram hediyesi 3 kalın bilezik alamiyo demi nagiş yazuuuuggglar osssuughh :D
(14,470 puan) tarafından
Sweatmom valla hay ağzına sağlık gülüm
(14,470 puan) tarafından
Zencefil vallahi doğru dedin tek başarıları kocaları
(3,292 puan) tarafından
Güvenme güzelliğine bir sivilce
Güvenme zenginliğine bir kıvılcım demişler
(13,268 puan) tarafından
Kııız lüfer almış bugün çok severim o sayılır mı ahahsh :)
(14,470 puan) tarafından
Ohhh sayılmaz mı beeee şifan olsn gülüm ♥️
(3,292 puan) tarafından
Sayılmaz o balık kola takılmaz  değeri yok ;)
(13,268 puan) tarafından
Yedim löp löp et oldu :) o daha iyi kız
 Sağol mervoşum
-Reklam-
+2 oy
(1,855 puan) tarafından

Gelirler şimdi linç etmeye. Ama tanındık biri olsaydın güzel yorumlar havada uçardı emin ol fotoyu görmedim 3 bilezik almış sanırım eşin güle güle kullan. Bu arada yaşın kaç ben 29 yaşındayım asla takamıyorum ya yokta zaten :D

(7,076 puan) tarafından
Tanındık olanlarda çok linç yedi canım burda
(1,855 puan) tarafından
Tanındıkların linci tanınmadık kişiler tarafından ama:)
(7,076 puan) tarafından
Sanmıyorum galiba niyet karşı tarafa geçiyor
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama ben böyle şeyleri paylaşmaya korkuyorum ya herkes iyi niyetli olmuyor hatta bazılarının elinde olmadan bile nazarı değiyor dikkatli olmanızı tavsiye ederim 
tarafından
Teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz
0 oy
(610 puan) tarafından
Kız niye buraya attın kem gözler dolu burda ne gerek vardida buraya attın diyen çok olur 
(610 puan) tarafından
Yinede çok güzel canım darısı başıma bayram hediyesi değilde doğumumda istiyorum nedense rabbim sağlıkla mutlulukla takmayı nasıp etsin
tarafından
Teşekkür ederim canım benim, dogumumda durummz sıkışıkti  sadece cicek  almsti  esim şükür şimdi imkan  varken aldi 4 yılık  evliyim ılkez  bilerzkm  olduğu  evlenirken  bile zora sokmak istmedim
(610 puan) tarafından
Benimde ilkinde çiçek aldı çok şükür iyi durumumuz bilezik olsun istemiyorum ama hep kullancam bir şey olsun istiyorum söz verdi bakalım
(610 puan) tarafından
Demedim mi ben sana bazı insanlara mutluluk çok fazla geliyor
0 oy
(2,527 puan) tarafından

Bayram hediyesimi varmış :angel:

Hayırlı olsun 

tarafından
Kiz dur tabiki var ama bu bayram hediyesi adi altında alindi  her bayram öyle birsey yok
0 oy
tarafından
Güle güle iyi günlerde kullan canm
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Güzel günlerde takın canım hayırlı olsun 
0 oy
(1,754 puan) tarafından

Düzenlemişsin bişey görmedim ama yorumları okudum :D hayırlı olsun canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah ❤️

0 oy
(3,334 puan) tarafından
Kız babada iki gün önce kocam 2 tane aldı ben altın çok severim :) nereye gitti bu

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 1,038 göst.
1 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 508 göst.
+1 oy
16 cevap 614 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 256 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde asllyd (619 puan) tarafından soruldu

410,029 soru

12,328,150 cevap

39,157 kullanıcı

Kategoriler