İşin sırrı evin içinde ister istemez dolaşıyoruz ya, girdiğimiz her yerde bir şeyi düzeltip çıkmak. Bir şey aldıysak işimiz bitince tam yerine düzgün koymak. Öğrenmem 1 senemi aldı ama nihayet elhamdülillah öğrendim.
Şimdi 1 oğlum var 3 aylık prematüre. Yeri geldi dağıldı, yeri geldi pislendi. Şimdi derin Temizlik yapıyorum bir gün boyunca, hafta boyunca da her aldığım şeyi yerine geri düpdüzgün koyuyorum. Odadan çıkarken de bir yeri düzeltip çıkıyorum. Haftada 1 kez ütü yapıyorum mesela tüm birikmişler birden elimden çıkıyor.
Her gün süpürürüm, toza izin vermem. Haftada 3 kez silerim, çocuklu ve kedili ev neticede. Tüy toz toprak kaldıramayız.
Benim en büyük derdim de her gün ne pişirsem. Sevmiyorum yemek yapmayı. Bana Temizlik olsun yeter. Herkesin yemeğini de yiyemiyorum. İhlas Kevser fatiha felak nas okumadan yemek yapmam gaflet olmasın diye, dışarıdaki insanların elinden yiyemiyorum o yüzden. Annem alıştırdı sağolsun bir tek o ve eşimin yemekleri güvenilir geliyor. Aksi türlü gaflet gaflet gaflet