0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (438 puan) tarafından
Basına gelen ler yazabilirmi

4 Cevaplar

0 oy
(3,689 puan) tarafından
Tek doktorla kalma canım ben 3 doktor gezdim ilki bana öyle dedi ameliyat dedi sonra uzamn bulduk 1 tane ona gittik doktor eliyle masaj yaptı harbiden de yerinde hep masaj yapmanız laızm dedi 4 ayda 1 kontrol dedi işte suan yerinde arada yukarı kacıyor ama 
(438 puan) tarafından
İki senedir aynı doktorda kontrol ettiriyorum ilk başta utangaç testis dedi Şu an hala belli değil müdahale gerekirse ikisine de müdahale edeceğim sünnetle beraber dedi
(438 puan) tarafından
Acaba Sizinki de utangaç testis Çocuğunuz kaç yaşında
(3,689 puan) tarafından
2 yaşına gircek canım
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Yakınımın oğlu oldu. Çok zor değil kapalı ameliyat oluyo zaten çabuk iyilesti
(438 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(438 puan) tarafından
Yakınınızın çocuğu kaç yaşlarındaydı
(128 puan) tarafından
Bir yaşını az geçmişti bir buçuk diyebiliriz
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Kaç aylık oğlun çocuk cerrahisine götürdün mu?
(438 puan) tarafından
Evet zaten çocuk cerrahisi ameliyat edecek gerekli görürse altı buçuk yaşında İki senedir kontrol ediyor
(1,441 puan) tarafından
Anladım korkutma kendini inmemesi daha kötü ama inme ihtimali var inşallah ameliyatsız bı şekilde iner
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Bizim hastanede olan çok cocuk vardı ameliyatları kısaydı ufak bir ağlamaları oluyordu doktor ağrı kesici şurup yazıyordu ama aynı gün taburcu oldukları için genel süreci bilmiyorum canım 
(68 puan) tarafından
Benim de yeğenim 3 yaşında bugün inmemiş testis olduğunu öğrendik sizin hastanedeki çocuklar kaç yaşındaydı
(3,668 puan) tarafından
Genelde bebeklerdi yani en fazla 1 2 diye hatırlıyorum üzerinden 2 yıl geçti canım ben işten ayrılalı
(68 puan) tarafından
Anladım abla hayırlısı olsun ablamlar sünnet için bugün yeğenimi hastaneye götürmüşler orada fark etmiş doktor da merak ettim ben de hemen burada araştırırken sizin yazınızı gördüm
(3,668 puan) tarafından
Anladım canım. Evet genelde sünnetle birlikte o ameliyatı da yapıyorlardı. İnşallah toparlar hemen merak etmeyin canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 230 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
2 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 538 göst.
16 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
25 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,486 soru

12,418,168 cevap

45,101 kullanıcı

Kategoriler

...