Varikosel vardı eşimde ,canım biz olmaz diye direk tüp bebek merkezine gittik birde rahatsızlık var eşimde onların genetik taramalarini yaptıralim ,varikosel var nasıl olsa normal yolla çocuğumuz olmaz, genetik önemli tarama yaptıralım gerekirse tüp bebekle gen ayistirma yapalım, eşimde ki rahatsızlık çocukta da olmasın diye neyse genetik geçişli çıkmadı o rahatsızlık arada dahamile kaldım o şekil
Ama ben çocuk çok rahattım hani oncesinde de eşimde rahatsizlik olduğu için hiç denemedik hep korunduk once tüp bebek merkezine gidelim gen testi yaptıralım genetik değilse öyle çocuk yapalım fikri vardı yada genetik bir rahatsızlıksada tüp bebekle gen ayrıştırma yaptiririz diye düşünüyorduk bu kadar soruna ragmen, üstelik bir de varikosel ve eşimin ağır kulandigi ilaclara ragmen ,ben kafamda hiç bir zman takmadım canım rahat ol zamanı gelince illa olacaktır
İnşallah hamilesindir belirtiler genelde öyle oluyor bir anda oluyor zaten hamilelik bu ay kalmasan bile gelecek ay kalma olasılığın o ilaçları içtiği surece yüksek o yüzden rahat ol