0 oy
1,052 göst.
Diğer kategorisinde (1,164 puan) tarafından

Kızlar sobalı eve çıkma gibi bi durumum var oğlumu sobadan nasıl koruya bilirim bu durumda dğn akşam ortaya çıktı :)

17 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Eve çıkta her türlü korursun yavrum ☺️☺️
(1,164 puan) tarafından
Ayyy aynen kuzum ama berk çok hareketli 1 dk durmuyo
-Reklam-
0 oy
(16,364 puan) tarafından
Sobanın etrafına korumalık yaptırın demirden olmaz mı 
(1,164 puan) tarafından
Fatmacım bırakamam yaa kıyamam küçücük bişey olsa canım çok yanar :)
(4,876 puan) tarafından
Valla bizim oralarda sobaya elini uzatan çocuğun elini azck sıcağa tutarlar ki bir dahakine cıss deyince elini atmaz ☺️
tarafından
canim elada annemlerde sobayı ciz diye biliyor yanina yaklaşmiyor oyuncakları oraya gidincr gidip almiyor ama cocuk bu guven olmaz ki kosuyo ediyo illa odada yalniz kaliyo onlemini almak lazim
tarafından
Ftscum sen beni anlamadın galiba benim demek istediğim hadi evimde koruma yaptır peki hicmi bu çocuk başka evlere gitmicek? En azından evinde onun olduğunu bilip bununda zararlı olduğunu bildiginde yaklaşmaz ama sen koruma yaptır misafirliğe git öyle bişe yok çocuk direk atılır sobaya.
tarafından
Berk bebek canım ben büyük kızda bile kızım yanaşma bak çiş derdim hala giderdi ama bikere eli değdi tamam daha yamsmadi ve gittiğim yerlerde de aman kız bak sobaya yanaşma derdim çocuk bilirdi onun yaktığını ve gitmezdi
0 oy
tarafından
Zor olmazmı senin için dogal gazdan sobaya canım 

Soba korumalıgı var kare şekilde ondan yaptır 
(1,164 puan) tarafından
Zor olur mu bilmem ama ben sobalı evde büyüdüm kuzum oyyüzden pek zor olmaz  gibi geliyor
Çok sağol canım benim :)
tarafından
Oo gelsin kestaneler ozaman hayırlısı olsun canım hakkınızda ❤️☺️
0 oy
tarafından
Canım zaten onlar sıcaklığı farkedince yanaşmıyor ha yanasirsa da parmağı cis oluyo bidaha ellemiyo:))) sen sürekli oğlum CIS de o aklına yereder
(1,164 puan) tarafından
Kız 1 yaşında cıstan anlamıyo direk gidiyo napcaksa yapıyo
(90 puan) tarafından
1 yasinda deme canim masallah subhanallah herseyden anliyolar wallahi gecen ay 20 gun annemin yanina memlkete gittim ev sobali elini dahi surmedi cok.sukur sicakligi farkedince o direk cis dedi zaten himm isareti yaparak
tarafından
Anlar canım anlar zaten sıcaklık ona yakinlastilca artiyo ya onlar çiş d etmenin demekki kötü bişe yapmaması gereken bişey olduğunu anlıyor merak etme onlar bizden de akıllı:))
0 oy
tarafından
Soba korumaligi al. Benim oglum 15 aylik ilk kurduğumuzda gitmek istiyordu bi iki derken alisti simdi gitmiyor. 
(1,164 puan) tarafından
Berk gider yine yaa çok yaramaz
0 oy
(17,015 puan) tarafından

image

biz bundan yaptık canım kızım yanaşmasın diye 
(1,164 puan) tarafından
Aaaa çok güzell canım çok sağol
(1,523 puan) tarafından
A aaa ilk defa böyle bişey görüyorum ne güzel olmuş öyle ya :D
(17,015 puan) tarafından
Evet güzel ama bizim akılsız demirci boyadı bunu yaparken sobanin yanında ısınınca boyanın kokusu çıkıyor. Eğer yaptirirsaniz boyatmayin
(1,523 puan) tarafından
Haa sağol canm bnm ev sobalı değil de yapan kişi onu akıl edemedi demekki çok kokar o da ama onun haricinde çok iyi fikir
(90 puan) tarafından
Guzel mantikli ama bu baya buyuk olmus gibi eviniz genis galiba
(17,015 puan) tarafından
Evet canım geniş
0 oy
tarafından
Korumalık yaptira bilirsiniz canım :)
(1,164 puan) tarafından
Aynen canım sağol
0 oy
tarafından
Onun ona zarar vereceğini öğretirsen zaten uzak durar mesela benim eltimin 2 tane kızı var ikiside sobalı evde büyüdü ve bir kere bile olsun el yakmadı 1 yaşına kadar hep dikkat etti sonra dan da zarar vereceğini öğrendiklerinde yaklaşmadılar 
(1,164 puan) tarafından
Yok 1 yaşında cıs uf diyorum ama anlamıyo
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canom ben 3 yıldır soba kullanıyorum ama oğlum emeklemeye başladıktan sonra nasıl koricagımı bilmiyorumda koruycu teller var dye biliyorum 
(1,164 puan) tarafından
Aynen canım arkadaş atmış resmini
(1,818 puan) tarafından
Evet bende ordan gordum
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Bebek onun sıcak olmasn dan anlıyor ama mecbur yanında durmak lazm tek soba dgl günlük hayatta da her aldığıni agzina alıyorlar hep ilgi gerekiyor artk
(1,164 puan) tarafından
Aynen canım  ama berk hiç durmuyo
0 oy
(259 puan) tarafından

Benim evimde sobali 3 çocuk buyuttum allahima sukurler olsun bigun yanma gibi bir durum olmadi kucukken zaten yaklasamaz yürütece koydugumdada bi iple bağlardim kanepeye yürutecin ayagini istesede gidemezdi zaten emekledikleri zamanda yaklastiginda sicakligi hissedince geri kacarlardi annem ciz o uf olursun derdim öyle öyle buyuduler:)

(1,164 puan) tarafından
Çok sağol canım benim
(259 puan) tarafından
Sende sagol canisi
0 oy
(28 puan) tarafından
zor oluyor öyle benim kızım akıllıydı anlıyordu ama oğlum elini yaktı birkez okadar ki eli değdi ama yine korkmadi hareketli çaydanlık vs dinlemez hiç bu sene sobayı görmedi çok şükür taşındık 
(1,164 puan) tarafından
Benim oğlanda çok yaramaz canım
(28 puan) tarafından
allah kolaylık versin canım hareketli çocuk başka allah acılarını göstermesin dikkat bari. bir arkadaş yukarı atmış resim olmazsa ondan yaparsın artık
0 oy
tarafından

ay sen bu ayrıl da canım sonra eşin sobanın zorluğunu görür çıkar dogalgazli eve:)

(1,164 puan) tarafından
Kız o bişey yapmaz ki daha mangal kömürünü yakamıyo :DDDDDD
tarafından
ahahhaha o zaman bi sene idare edemez taşır evi sen önce bi kurtul oradan yoksa ertelenir iyiden iyiye kalirsin orda kurtar kendini bacımmm =D
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Kardeşim küçükken gitti kendini sobaya yapıştırdı çok yanıyordu soba göbeğinde deri sokmuştu sonra geçti biraz izi var. 

Yani çok dikkat etmen gerek. Eğer bebeğin seni anlayacak kadar büyükse onu sobadan korkutmalısın hiç yanaşma alı sobaya. 
0 oy
(3,237 puan) tarafından
Canim ben sobali evdeyim yastik koyuyorum sobanin onune
0 oy
(123,245 puan) tarafından
Kiz ayriliyonmu sen hadi gozun aydin
(1,164 puan) tarafından
Öyle bi konu var canısı çok sağol
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Etrafını korumalık yapar demirci kuzum 

İlgili sorular