Admine sesleniyorum diger taraftada yazicaktim ama uyari gekir diye buraya yaziyorum
Basima gelen birşeyi yazicam bir bayan bulanti icin oneri istemis bende kendimdede yaptigim bir seyi soyledim sunu yedigimi bana iyi geldigini soyledim kendi tericihir ister yer ister yemez dedim ve bir arastirmayi pasylastim ama birileri karsit goruslu olucakya yok o kabizlik yaparmis yok googleden arastirip insanlari kandirmiyaymisim yok sikayetciysem bu uygulamayi kaldiricakmisim yok kimse benden yorum icin izin almicakmis önüne gelen bu uygulamayi kullaniyor bi yorumu begenmeyince dover gibi cevao veriyor lutfen boyle yorumlari ya kaldirin ya uyaru verin ben sakonce cevap vermeye calisiyorum hadi ben kendimi gectim birbirimize saygimiz olmak zorunda kimse ayni dusuncede olamaz elbet benimde bazen baska dusuncem olabilir ben bunu guzel bir dille anlatamaya calisiyorum biz burda dusuncemiz paylasmicaksak neden variz ki bana yemin ettirdiler bundan sora bulanti yada kabizliklikla ilgili bir soruya cevap vermicem resmen hep onlarin dedigi dogru bizim dedigimiz yanlis