0 oy
1,049 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Hayırlı geceler güzel anneler canım kaç gündür çok sıkkın eşimle kaç gündür konuşmuyoruz birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz iftar bile yapmıyoruz gece çalışıyor iftar yapmadan gidiyor bende öyle iftar yapmıyorum sahurda yapamıyorum can sıkıntısından öyle bı bosluktayim ki ne yapacağımı bilmiyorum eşim çok değişik bir insan çok aşırı kiskanc ve kuşkucu evlendiğimden beri evimin dış kapısında kamera var eşim işteyken aradı iki dk kamera kesintisi olmuş nasıl olur dedi bende ben ne bileyim benle ne alakası var dedim görüntülü aradı aç evin ışıklarını bütün evi göster dedi evde birinin olduğunu ima etti o kadar kötü oldum ki ağzıma ne geldiyse söyledim bu saatten sonra sana karılık yapmam sen kimsin ki benim namusuma serefime laf ediyorsun benden öyle birşey nasıl bekliyorsun dedim yok ben senin esinim evi göster diyorsam göstereceksin dedi ben çocuk muyum neyi ima ettiğini anlamdım mi zannediyorsun dedim baya bı soylendim kaç gündür hicbisey yapasim yok üç küçük çocuğum var biri 29 aylık biri 19 aylık biri de 3 aylık onlara bakıp bakıp ağlıyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız o kadar dua ediyorum ki eşim için düzelsin diye rabbim onu hidayet etsin diye ama yok olmuyor çok değişik huyları var burdan anlatsam şaşar kalırsınız 

26 Cevaplar

0 oy
(3,823 puan) tarafından
Eşin psikoloji bozacak bişey olmuş aldatma ile ilgili benim eşimde ilk sene baya saçmaladı kıskançlık ile ilgili ben hep konuştum guzelilikle perde takıntısı var mesela  Allah yardımcın olsun düzelir inşallah 
(309 puan) tarafından
Keşke sadece perde olsaydi inan gündüz bile üstümü değiştirirken kalın perdeyi örterim bı ara kalın perdeyi çekmeden üstümü değiştirdim gündüz vaktiydi kıyameti kopardı
(3,823 puan) tarafından
Bnde hiç açmadan 1 sene çekmeyi unutmuyom diyee
-Reklam-
0 oy
(4,579 puan) tarafından
Paranoid şizofreni gibi duruyor.

Bunun ilerisi ne biliyormusun sen beni öldürmeye calisiyorsun diyip bir gun girtlagina yapisacak o seni oldurecek 

Tedavi olmasi sart 
(309 puan) tarafından
Tedavi olması için uğraşıyorum ama hala ikna edemedim kaç gündür hiç konuşmuyoruz
0 oy
tarafından
canım yanlış anlama ama eşimin zihniyeti çok bozuk bir insan kendi hani derler ya kişi kendinden bilir işi demek ki kendisinde o zihniyet var ki artık kimseye güvenmiyor çünkü kendine güvenmiyor eğer böyle bir karakterse neden 3 çocuk yaptın ben anlamıyorum ya bu eşlerin huyu hoş değil ama çatır çatır doğruyorsunuz bir tane yetmiyor mu neyinize yetmiyor al işte boşansan 3 çocukla nereye gideceksin en azından bir çocuğun olmuş olsa sığarsın her yere veya hiç çocuk yapma biliyorsun ki zihniyeti bozuk 3 çocukla gidebileceğin bir ailen varsa git yoksa mecbur bu adama çekeceksin baştan düşüneceksin
0 oy
(5,697 puan) tarafından
Yani eşin Hasta. Tek anladığım bu . Ben ne okudum diye imi defa okudum büyük konuşmaktan ALLAHA sığınırım eşim böyle olsaydı scrdm ağzına. Sktr gt dersim herhalde çocukken biseymi yaşamış ailesi falan bilinç altında bunlar kalmış yada ne bileyim 3 çocuk var bu kadar zaman ayrıca 5 yıllık ilişki nasıl ona o güveni veremedin .  Böyle hayat nasıl devam eder ailen bişey demiyor mu yada onun ailesi gerçekten anormal bı durum benim bu şeye aklım ermedi yada senden şüphe mi ediyor çok afedersin cnm hani bunun bı açıklaması olmaz ki  yanlis anlama lütfen bunu kastediyor eşin bem seni incitmek istemem .

Vala adam rahatsız . Sana yazık 
(309 puan) tarafından
Saolasin Allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah
(309 puan) tarafından
Postlarına baktım az önce Diyarbakırlisin galiba bende Diyarbakırlıyım ailem hepsi Diyarbakır'da Diclekentte oturuyorlar
(5,697 puan) tarafından
Yaaaa öylemi sen Diyarbakır'da msn peki bnde gazilerdeydim tesislere taşındım
(309 puan) tarafından
Yok ben İstanbula gelin geldim işte keşke gelmez olaydım memleketimi insanını çok özledim kurban bayramında inşallah getirir eşim öyle anlaşmıştık
(5,697 puan) tarafından
İnsanın memleketi gibi yok gerçekten.. inşallah gelirsin cnm
0 oy
(4,827 puan) tarafından
3 tane minicik bebeyle başka bırıne de vakit ayırabılıyorsan helal olsun :D şaka bı yana da yanı o nası koca öyls ınsan karısına nası yakıstırır bunu cok çirkin gercekten. Alttan alma sakın değişmesı lazım bu huyunun.. 
(309 puan) tarafından
Yemin ederim lavaboya bile gidemiyorum ya duş alamıyorum çocuklar uyuyunca bende olduğum yerde uyuyakaliyorum ev işi yemek temizlik çocuklar pert oluyorum destek olan kimsem de yok eşim de öyle yapınca kafayı yiyorum artık
(4,827 puan) tarafından
Bende de 2 yaş arayla ıkı tane var cıdden çok zor 3 tane düşünemiyorum
(309 puan) tarafından
Çok zor rabbim bağışlasın sana da

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
20 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Deryaa.u (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 613 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde AlpereNur (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 424 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ftmaa (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,122 göst.
19 Kasım 2019 Aile kategorisinde ✨Eymenim❤️♥️ (161 puan) tarafından soruldu

406,132 soru

12,176,092 cevap

36,654 kullanıcı