Hayırlı geceler güzel anneler canım kaç gündür çok sıkkın eşimle kaç gündür konuşmuyoruz birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz iftar bile yapmıyoruz gece çalışıyor iftar yapmadan gidiyor bende öyle iftar yapmıyorum sahurda yapamıyorum can sıkıntısından öyle bı bosluktayim ki ne yapacağımı bilmiyorum eşim çok değişik bir insan çok aşırı kiskanc ve kuşkucu evlendiğimden beri evimin dış kapısında kamera var eşim işteyken aradı iki dk kamera kesintisi olmuş nasıl olur dedi bende ben ne bileyim benle ne alakası var dedim görüntülü aradı aç evin ışıklarını bütün evi göster dedi evde birinin olduğunu ima etti o kadar kötü oldum ki ağzıma ne geldiyse söyledim bu saatten sonra sana karılık yapmam sen kimsin ki benim namusuma serefime laf ediyorsun benden öyle birşey nasıl bekliyorsun dedim yok ben senin esinim evi göster diyorsam göstereceksin dedi ben çocuk muyum neyi ima ettiğini anlamdım mi zannediyorsun dedim baya bı soylendim kaç gündür hicbisey yapasim yok üç küçük çocuğum var biri 29 aylık biri 19 aylık biri de 3 aylık onlara bakıp bakıp ağlıyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız o kadar dua ediyorum ki eşim için düzelsin diye rabbim onu hidayet etsin diye ama yok olmuyor çok değişik huyları var burdan anlatsam şaşar kalırsınız