Smdi kısaca şöyle anlatayım ;
Silkelen at bu düşünceleri o kucağındaki nasıl canının içi yse karnındaki öyle. Tabiki zorlukları olucak birken 2 olucak ikiside bebek olucak ama geçicek birlikte büyücekler iler de sana yoldaş olacaklar arkadaş olacaklar insana evlattan yakın ne var ki. Eşinde sende bi anda olunca boşluğa düşmüşsünüz ama yapmayın o bebişin hakkına girmeyin öbürüne nasıl heves ettiyseniz onada edin bi anne sevgisini aynı anda bütün evlatlarına verebilir yetemem diye düşünmeyin. Bi yorumunda yadırgarlar yazmışsın bebegin küçük diyorlarmış falan filan kimene ?? Anası belli babas belli onlara ne düşmüş ki..
Kız sanki ne olacak dünyanin sonu ne güzel ikisi birden büyür daha ne istiyon
Hiç olmasa ne yapcan bak canım ilerde iyiki de olmuş diyeceksin çünkü insan baya ara koyup büyütünce zorlanıyor ama ikisi birden büyüse sonradan rahat edersin ne güzel arkadas olurlar yoldaş olurlar boşver ne gelmişse ALLAH tan benim kızım 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim çok ağladım bebegimi sütten kestim aylarca kahroldum ama ne Yazık ki bebek karnimda 6 aylıkken suyum geldi ve dayanamadı öldü kucağım boş döndüm evime bu defa da ağladım keşke o şeyleri düşünmeseydim diye şükürler olsun RABBİME ALLAH kimseye acı vermesin inş tüm ümmettin çocuklarını onlara bağışlasın inş bizimkileri bize inş
1,514,470 soru
24,696,919 cevap
368,688 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın