Ay bilmiyorum bacım gerçekten bilmiyorum yani Dünden beri o kadının yaptığına mı şaşırayım Ben daha ömrümde böyle bir olayın ne gördüğün Ne yaşadığım Hani Elhamdülillah ne yaptım hiçbir şey yapmadım yani bu bana bunu yapan kadına da kayınvalideme de benim herhangi bir kötülüğüm dokunmadı ha Kayınvalidem yapmıştır demiyorum tabii ki ama bugün eşimi arayıp da ya böyle böyle bir şey olmuş dediğinde ya işte ne bileyim tepki vermesini beklerdim ya ki Kayınvalidem böyle yani görseniz yani dersiniz ki ya hani böyle bir kayınvalideye sahipsin Allah'tan daha ne istiyorsun hani Hatta daha önce kayınvalidemle alakalı burada bir post açmıştım Daha doğrusu eşimle aramızda geçen bir diyalogla alakalı açmıştım Ama orada da şey demiştim İşte Kayınvalidem sürekli evini ona getirme o sana büyü yapar Emin onun getirdiğini yeme işte bir muska yapmıştır bilmem ne yapmıştır böyle konuşup duruyordu ama hani öyle bir konuşma şekli tarzı var ki hani çok böyle koruyan amaç bir yapıya sahip görünüyor Dışarıdan bakıldığında ama bugün gerçekten Daha doğrusu yani Sabah eşim arayıp da böyle böyle bir durum var dediğinde Hani çıkıp ya işte aman nasıl olur ah Tüh benim yüzümden oldu demek yerine yani oraya sıkışmış kalmıştır Ne olmuş yani işte Niye suç atıyorsun kıza diyerek konuşması beyinde şok etti benden çok eşimi şok etti Yani eşim bir saat Anne nasıl konuşabiliyorsun Nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorsun zamanında bunun annesini Sana yaptıklarını bildiğin halde nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsun diye eşim kafayı yedi en sonunda zaten bağırdı çağırdı Bundan sonra sen de yani benim evime girmiyorsun dedi Hatta akşam Kayınpederim aramış işte böyle böyle bir durum oldu diye bak Allah razı olsun Kayınpederim çok babacağım bir adamdır yani her daimdi arkamda dedi gerçekten baba gibi de korur kollar sahip çıkar işte durumun içeriğini öğrenmek için eşimi öğrenmiş eşim de olanı bir tane anlatmış Annem de böyle böyle söyledi demiş Kayınpederim de Kayınvalidem tartışmışlar herhalde Kayınpederim şey demiş Eğer bu işin içinde seninle parmağın çıkarsa Hani 30 senelik karım demem seni boşarım gider o büyücü bacınla beraber yaşarsın demiş çocukların falan da yüzünü göremezsin demiş bir tane Görümcem var zaten Yani bilmiyorum Ben iki gündür ne yaptığımı da farkında değilim nereye bastığımda farkında değilim ne yaşadığımı da farkında değilim nasıl olacak hiç bilmiyorum yani bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek bilgim yok Yarın hocaya gideceğiz bilmiyorum ne diyecek ne yapacak yani şu anda kimin yapmış olabileceğini ya da kim yapabilmiş olacağını söylemedi Sadece eşimin tarafından Yani eşim tarafındaki akrabalarının ailesinden yapıldığını söyledi hatta biz bunu söylemeden sadece işte büyü yapıldı bulduk falan gibisine bir durum dediğimizde kendisi eşimin tarafından yapıldığını söyledi onların Ailesi tarafından biri yapmış dedi Yani bilmiyorum hoca çok iyi bir şeye benziyor Adam bayağı bilgili bir şeye benziyor Yarın umarım işin içinde Kayınvalidemin parmağının olduğunu da Söylemez çünkü onu söylerse eşimin yaşayacağı Hayal kırıklığını düşünemiyorum ya gerçekten Arap saçının var yani Hadi bu verdiği tepkiyi bir şekilde zamanla unutur bilmem ne yapar ya da bunu hazmetmesi kolay olur da yani işin içinde Kayınvalidem de varsa ve eşim bunu öğrenirse Onun için çok büyük bir yıkım olur yani çünkü benim Kayınvalidem kolon kanseri Yani şu anda durumu iyi ama eşim Onun için çok çaba sarf etti çok uğraştı bu süreçte Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalıştım Hatta şöyle bir fedakarlık da yaptım ben evlendikleri 2 ay sonra hamile kaldım kesinlikle çocuk düşünmem ben Kayınvalidem o dönemde durumu hiç değildi hani doktor her an her şey hazırlıklı olun diyordu Ve Kayınvalidem şey demişti hani bir torun görmek istiyorum En azından torunumu kucağıma almadan ölmek istemiyorum demişti Ve ben kesinlikle 2 2,5 sene çocuk düşünmeyen Ben sırf Kayınvalidem bu şekilde söylediği için Tamam işte nasip olursa çocuğumuz olsun Hani annenin Belki de son dileği gerçekleşmeden bir şeyler yaşanmasın diye şey yaptım yani o kadar da biz her şeyi ama ona iyi olsun diye uğraşırken Her şey onun iyiliği için yapmaya çalışırken Kendisi böyle bir şey yaptıysa Benim için de eşim için de çok büyük bir hayal kırıklığı olur Özellikle eşim için neden büyük bir yıkım olabileceğini tahmin dahi edemiyorum