Bak sen şu bacaksıza Agatha Christie tadında senaryolar uyduruyor bu yaşta. Yakında polisiye roman yazmaya başlar. Şaka bi yana gerçekten şuan yazlıkta minik bebemle yalnızız onu da uyuttum namaza kalkacaktım. Ben şimdi banyoya nasıl gidip abdest alacam daha önce de aynı dediğin gibi bi şey duymuştum. 5 yaşındaki kız, belli zamanlarda "bugün çocuğumun ölüm yıldönümü" diye ağlıyormuş. O geldi aklıma iyice ürperdim. Benim de 5 buçuk yaşında kızım var şimdi babasıyla çarşıya çıktılar. Acaba onun da böyle hikayeleri var mı diye korkmaya başladım. Tamam dinimizde reenkarnasyon yok. Ama bunlara da anlam veremiyorum çok ürkütücü. Allah yardımcımız olsun. Çok etkilendim canım seni düşünemiyorum.
Yani bazı yorumlara o kadar güldüm ki hele şey demişsin apartmanda komsular konusuyor annem babam geldi diye seviniyor biride çıkarda birbirlerini görsünler demis
Büyük ihtimal duyduğu ve gördüğü bir sey cocukta travma yapma o yuzden surekli o olayi dusunup tekrar ediyor ruh göçü sacmaligi bilmem ne yok boyle bir sey
İkincide bazen cinler cocuklara gözükür onlari korkutur belki onlarda bunu göstermiş olabilir yada ruyada göstermişlerdir korkma zamanla unutacak bu olayi ama.sen ses kaydi alip konusturucam diye habire cocuga hatirlatmazsan.
1,497,416 soru
24,460,093 cevap
354,570 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın