Merhaba canım, postlarina bir göz attım da kayninla ilgili odana girip çıkması gerçekten normal karşılanacak bir durum değil korkunç bir şey, boyle bir durumda kendimden çok çocuklarımdan korkardım. Rabbim sizi korusun inşallah bian önce ayrı eve çıkarlar zaten çok yanlış 3 kayinla aynı evde yaşamak,üstelik hamilesin ne rahat uzanirsin ne rahat oturabilirsin kötü bir durum. Bian önce taşinsinlar sizin yanınızdan. Ne zamana kadar sen onlara bakabilirsin ki? Ay benim de 3 tane kaynım var çok şükür hepsi evliler ikisi uzakta biri bizle aynı şehirde yaşıyor, hepsi çoluklu çocuklu insanlar. Biriyle yaşıtım, oda yeni evlendi sayılır, bikere bile gelip bizde kalmış değil çünkü bizde bu gibi şeyler ayıp karşılanıyor normal değil seni üzmek için demiyorum ama lütfen kendini düşün doğacak yeni bebeğini düşün çünkü cidden bunun bir sonu yok ömür boyu sen bakamazsin kazık kadar adamlara. Yani aynı evde yaşamak bile başlı başına çok yanlış. Kocan nasıl bekliyor bu şekilde anlamış değilim.
Benim o yaşıt dediğim kaynım evlenmeden önce bikere bizde kalma durumu olacaktı babasıyla arası bozuktu uzaktan gelmişti diye ama sabahı eşim ise gidecek ben evde yalnız kalıyorum diye gelmemişti bize. Düşünceli olmak da lazım tabi.