0 oy
614 göst.
Aile kategorisinde (354 puan) tarafından
Kizlar yarın anneme gidecem akrabalar da oraya gelecek bebeğimi gormeye bı nevi de sohbet muhabbet olsn diye ama kızımın hiç öyle gezmelik elbisesi falan yok bı kaç takımı var gerisi hep pijama takımı yanii sizce normal takım giydirip gitsem ne olur yanii ayiplarlar mi yeni bebeğin kıyafeti yok bak nasıl getirmiş diye 

14 Cevaplar

0 oy
(3,211 puan) tarafından

Neden ayıplasınlar canım? Ben de gitsem öyle bir yere elbisesi olsa dahil normal bir takım giydirir öyle giderim, bunda ayıplanacak bir şey yok

(354 puan) tarafından
Bende pijama takımı giydirdim canım ama arkamdan konuşmuşlar yeni doğan bebeği nasıl giydirmis vs diye ama hiç de takmadım bile yanii
-Reklam-
0 oy
(3,884 puan) tarafından

Bebeğini rahat edecek şekilde giydir canım boş ver milletin ne dediğini önemli olan onların lafı sözü değil bebeğin :)

(354 puan) tarafından
Evet canım öyle zaten nasıl rahat ederse o yanii pijama takımı giydirdim zaten konuşmuşlar arkamdan ama umrumda olmadı yani
0 oy
tarafından
Ayy boşver bence pijamayla götür bebek rahat etsin önemli olan o. Elbiselerle rahat edemez kaç aylık bebeğin
(354 puan) tarafından
Pijamayla gittim canım zaten bebeğim 3 aylık
tarafından
En iyisini yaptın canım
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Kendi ayiplari
(354 puan) tarafından
Aynn canım kendi ayiplari hiç umrumda olmadı bile
0 oy
(123,247 puan) tarafından
Kiz ayiplancak ne var bebek nasil rahatsa oyle giyinmeli rahat ol dert etme
(354 puan) tarafından
He valla pijama takımı giydirdim gezmelik vardı bana bişey demediler ama arkamdan konuşmuşlar yeni doğan bebeği nasıl giydirmis vs diye ama takmadım bile yanii
0 oy
(153 puan) tarafından
kimin ne dedigi dgl bebegn rahatligi onemli  bebek o daha pijamaylada gtse kime ne ki takma canmm 
(354 puan) tarafından
Yanii canım bebeğimin rahatlığı daha önemli valla hiç de takmadım laf söylemişler ama umrumda değil yanii
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Onlara ne ayıplayan alsin o zaman temizliği önemli kimse için yaşama kuzum varsın az olsun 
(354 puan) tarafından
Aynen canım her gün bebeğimi ılık suyla temizlerim yüzünü ellerini boynunu şükür bı gün de eşki kokdugunu hissetmedim ama işte bizim akrabalar biraz ters pis olsun ama lux görünsün kafasında ama umrumda da değil yanii napiim elimde olan bu yanii
(5,940 puan) tarafından
Hiç haz etmediğim insan grubu küçük teyzem de öyle eşim in dayısı ve teyzesi de yılda 1 anca görüşürüm yeter
(354 puan) tarafından
Aynn aynn bende pek görüşmem evleneli 3 yıl oldu daha ilk defa bir araya geldim onlarla çünkü hep dedikodu hep iki yüzlülük
0 oy
tarafından
Yok be onu ayıplayan kendisini ayıplar yani çok saçma neyi varsa onu giydir rahat etsin kuzucuk benim oğlum 1.5 yaşında hala eşofman giydiririm pantolon la rahat olmuyor 
(354 puan) tarafından
Valla canım bende pijama takımı giydirdim gittim sonra dün duydum ki arkamdan konuşmuşlar bebeği nasıl giydirmis kıyafeti yok herhalde vs. Bende dedim kendi ayiplaro olmuş
tarafından
Terbiyesizler çocuk ya o çocuk düğüne gider gibi mi giyecekmiş
(354 puan) tarafından
İşte konuşmak için konuşmuşlar bende böyle dedim zaten
0 oy
tarafından
Neden ayıolasınlae ki 

Hiç bir şey olmaz 
(354 puan) tarafından
Valla canım normal pijama takımı giydirdim. Gezmelik amaa dün duydum ki arkamdan konuşmuşlar yeni bebeği nasıl giydirmis vs. Diye ama kendi ayiplaro
0 oy
(13,523 puan) tarafından
En iyisini yaparsın bence öyle süslü elbiseler ile hiç rahat edemezler ben önce oğlumun rahatlığını düşünüyorum elalemden banane ayy bir de tütülü giydirmiyorlar mı bana fenalık geliyor 
(354 puan) tarafından
:)) bende rahat bı pijama takımı giydirdim canım napim amaaannn
(13,523 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın ben genelde oğlumu hep spor rahat şeyler giydiriyorum kuzum
0 oy
(28 puan) tarafından
bisey olmz canım ne olacak zaten kalabalık olacak günahtır göze gelmesin ben öyle yerlerde güzel giydirmem şahsen giydirdigim gun sabaha kadar uyumaz çünkü 
(354 puan) tarafından
Aynn canım benim bebeğimde hemen göze gelir pijama takımı giydirdim ama yine de akşamı huysuzdu yanii
(28 puan) tarafından
eniyisini yapmışsın boşver milletin lafını geçmiş olsun
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Bebegin nasıl rahat edecekse öyle giydir canım benim millet zaten öyle de böyle de boş konuşmayı seviyor 
(354 puan) tarafından
Aynn canım pijama takımı giydirdim götürdüm ama laf etmişler dün duydum yeni doğan bebeği nasıl getirmiş falan demişler de desinler kendi ayiplaro
0 oy
tarafından
Niye ayıplasınlar canım benim eltim kızlarının o kadar güzel kıyafetleri var oturmaya gidince nerde eski nerde yırtın varsa onları giydirir kızlarına 
(354 puan) tarafından
Valla canım internetim bitmişti yeni girdim gordum yorumları bende gittim normal takım giydirdim bana bişey demediler ama dün duydum ki arkamdan konuşmuşlar yeni doğan bebeği nasıl getirmiş falan diye bende dedim kendi terbiyesizlik leri
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Yok canım niye ayıplasınlar giydir pijamasını alt üst git
(354 puan) tarafından
Ayy canım internetim bitti giremedim uygulamaya gittim bana bişey demediler ama dün duydum demişler yeni doğan çocuğu nasıl getirmiş falan diye amaan desinler napim
(7,935 puan) tarafından
O, onların ayıbı canım takma kafaya.
(354 puan) tarafından
Yanii bende öyle söyledim onların ayıbı arkamdan konuşmuşlar dediim keşke yüzüme soyleserdi dedim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 721 göst.
+2 oy
29 cevap 535 göst.
17 saat önce Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 325 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Hasret3434 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.

406,516 soru

12,192,980 cevap

36,723 kullanıcı

...