Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ben mi haksizim kizlar eşim cok sacmaladi
0
oy
522
göst.
13 Nisan 2024
Aile
kategorisinde
Kartaldilos
(
674
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kızlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum yarın eşimin doğum günü ama bu akşam için plan yaptık mangal bende dedimki hep beraber toplanmisken bugün kutlayayim eltim ler felan tekel bayimiz var artı kafemiz orada kutladık bir üst katta evimiz hepimizde çocuk var benim bebem15aylik coluk cocuk curcuna neyse biz kutladık herşey iyi güzel 9.30da uyuyor benim bebem aşağısısa baya kalabalık olduğu için çocukda bir oraya bir buraya gidiyor saat oldu 9 dedim ben gideyim yukarıya çocuğun da saati geldi çıktım geldim arkamdan mesajlar atıyor yok sen nereye gidiyosun falan dedim çocuk acikti onu bir emzireyim edeyim durmuyor saten baktım uzatıyor çocuğu doyurup indim geri aşağıya. Neyse dedi kalkalaim eve gidelim tamam dedim geldik eve kavga kıyamet sen nasıl gidersin herkesin orada çocuğu karısı var diyorum çocuğu emzirmeye çıktım gezmeye dolaşmaya gitmedim birde ilaçlari var onları içirdim yok anlamıyor bağrınıyo duruyor bişeyleri fırlatıyor dedim sen naptığının farkında mısın bu evde çocuk var dua et çocuk var diyor ne yapacaksın olmasaydı diyorum ses yok yarın konuşalım ne olacaksa olsun diyor hiç sesimi bile cikarmadim dedim ben sana bişey yapmadım senin iyiligini düşünmekten başka böyle burnumdan getirdi aldığım hediyeleri de al ne yaparsan yap diye bana verdi. Kızlar ben haksız miyim varmı bir hatam var ise söyleyin bileyim kızmış sinirlenmis gitmeme olabilir ama keyfime gitmedim ki bende isterim orada oturup keyif yapmak ama çocuk durmuyor peşinde koşturup durruyorum. Yani çok kızmış olsa bile bu tepki bana çok fazla geldi burnumdan geldi valla bide bana diyor sağol çok mutlu ettin Beni falan düşündum onu plan yaptım suçlu ben oldum valla Bu arada eşim alkol de aldı artık alkolle mi şaşırdı kendini naptı anlamadım ben bişey söyleyin kızlar hatam varsa burda bileyim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
0
oy
13 Nisan 2024
Derineylem11
(
902
puan)
tarafından
cevaplandı
13 Nisan 2024
Kartaldilos
tarafından
seçilmiş
En İyi Cevap
Bir insanin böyle davranmasi için aklının olmaması gerekiyor
13 Nisan 2024
Kartaldilos
(
674
puan)
tarafından
yorumlandı
Hay yaşa valla
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Nisan 2024
Cahilsavarr
(
147
puan)
tarafından
cevaplandı
Çıkarken bir haber verseydin keşke. Anlık hayal kırıklığına uğramış olabilir. Yeterince önem vermediğini düşünmüş olabilir.
13 Nisan 2024
Kartaldilos
(
674
puan)
tarafından
yorumlandı
Söyledim cikarken de biz çıkıyoruz diye tamam dedi arkamdan mesaj atmış
13 Nisan 2024
Cahilsavarr
(
147
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayıp etmiş o zaman. Eğer sarhoş ise bilinçsizce yapmıştır.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Bokunu çıkarmış resmen sarhoştur ondan
13 Nisan 2024
Kartaldilos
(
674
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende öyle düşündüm kaldıramıyorsa da içmesin ben kimseyi çekmek zorunda degilim valla böyle burnumdan getirdi
13 Nisan 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle kafasi ayikken konuşun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Birbalannesi
(
16,004
puan)
tarafından
cevaplandı
İyi bir daha çocuk çekiştirdiğinde çıkarım milletin içinde emziririm derdim hediyeleri de götür çöpe at
13 Nisan 2024
Kartaldilos
(
674
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir daha olur mu onunla bilmem başıma ağrı girdi sinirden bağrıyor çocuk var diye bişey de diyemedim alkollü dediğimi de yanlis anlıyor yarın olsun bir ayilsin o öğrenicem derdini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
ikbal
(
50,392
puan)
tarafından
cevaplandı
ne hediye aldin bimem de al sakla ben olsam keser parçalar cope atardim da sen beni dinleme
alkol etkisiyle kediyken aslana dönüşmüş heralde .ayik kafayla al karsina konus derdin ne diye ve bir daha asla doğum günü kutlama haketmiyor
13 Nisan 2024
Kartaldilos
(
674
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok haklısınız bir sürü şey almıştım hepsini attim cope bunlara yaranamazsın anam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
LMihrace
(
7,538
puan)
tarafından
cevaplandı
Tek anladığım iyilikten maraz doğduğu....
13 Nisan 2024
Kartaldilos
(
674
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok doğru bin pısman oldum onu düşündüğume....
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Sinem48300
(
653
puan)
tarafından
cevaplandı
Sarhoşken insan davranmak istediği gibi davranır benim eşim neden sarhoşken aşkım cicim kulun olayım diyor ozaman saçmalamış . Eşinin gerçek yüzü bu işte ona göre konuş yarın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Sedaaa
(
1,977
puan)
tarafından
cevaplandı
Başından sonuna okudum ama eşinin neye kızdığını anlamadım tamamen saçlamamış senin ufak bir bebeğin var acıkır altı pislenir napacaksın çocuğun ihtiyaçlarını yerine getirmeyecekmisin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Seri
(
1,799
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne alaka ya. Senin yaptığın da bir şey yok ki. Eşinin tepkisi çok saçma. Sanki sen biriyle kol kola onu terk edip gitmişsin gibi. Alkol aldı diyorsun. Sarhoşluktan yapmış o. Başka bir açıklması olamaz.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Eslemmm
(
2,550
puan)
tarafından
cevaplandı
Alkol d en naptinu bilemiyor işte .yarın sor hatirlarmi amenna
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Beliz iz
(
2,259
puan)
tarafından
cevaplandı
Haram haram haram başka bişeye odaklanamadım yani midem bulandı haram
14 Nisan 2024
Kartaldilos
(
674
puan)
tarafından
yorumlandı
Neyden mideniz bulandı anlamadım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Derinimo
(
32
puan)
tarafından
cevaplandı
üzüldüm sizlik bir durum yok çok normal bişey yaptığınız. İlk defamı böyle oldu ben 16 yıllık evliyim eşim mesela hiç beni kırmaktan korkmaz ince değildir tanırsın eşini ilk defa olan bişeyse alkol etkisi vs inşallh tekrarlanmaz ama yapısı karakteri böyle ise üzücü benim eşim öyledir mesela kanamam var hamileyim 3 dişüğüm var ama bir konu hakkında konuşurken çok özenle seçerim kelimelerimi onla tartışırken çok yükselir önce boğazım kurur sonra bir agrı girer bogazıma bazen gözümden yaş akar susup digerim bilirim devam ederse tartışma kötü şeyler olucak beterin beteri var öyle düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2024
Mdbk
(
248
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuk onunda çocuğu hatta iyi yaptın demeli çocuğu doyurdun ilaçları verdin yanıma geldin yani ne kadar büyütmüş olayı , bebek her şeyden önemli , sende takma kafana bir daha özel günde hiç bir şey yapma aklı başına gelir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
376
göst.
Kafayı yemek üzereyim artık. BEN Mİ HAKSIZIM?
24 Ocak 2024
Aile
kategorisinde
Minnosanne21
(
16
puan)
tarafından
soruldu
yardım
dertleşmek
sohbet♥️muhabbet
0
oy
7
cevap
228
göst.
Sizce ben mi haksizim kızlar
24 Eylül 2023
Diğer
kategorisinde
Zehra212121
(
62
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
28
cevap
1,179
göst.
Bakıcı sorunu ben mi haksizim?
9 Mayıs 2023
Diğer
kategorisinde
Shz
(
1,772
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
19
cevap
722
göst.
Kocamın artıları ve eksileri ben mi haksizim?
21 Kasım 2021
Aile
kategorisinde
Iyiniyetli
(
707
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
tavsiye-fikir
401,059