Selam!yine şu elti bozuntusuyla sinirlerim bozuldu.Aramızda çok da büyük olmayan bir sorun yaşandı,50 kere şu çocuklarıma söyledim gitmeyin bunun odasına.kızım yemek götürmüş bunun odasına ,bulaşığı orda bırakmış ,sonra elticiğin kızı gitmiş o bulaşığı kırmış.baktım bu benim kızıma laf ediyor.bu yüzden konuşmuyorum bunla.demin mutfağa gittim bu da oradaydı.beni görür görmez bulaşıkları sinirle yerleştiriyordu yerine guya sinirli bu bana karşı.bunun böyle yaptığını görüp ona karşılık verdim bende.sonra odama gittim bunu küçük kızı da benden önce odama girdi,elticik bozuntusu da arkamdan gelip çocuğuna seslendi gel diye.ben de sinirlenip kendi kızıma:çıkar şunu burdan hemen çıkar dedim.kızım çıkarmadı.bozuntu odama girip kızını götürdü.bunu üzerine kapıyı çarpıp odamda içimden geçenleri saydım döktüm (bana me bunlardan ben bunlarla sinirleniyorum diye,kendi odama girerken de delirmeli miyim)gibi laflar ettim.Mutfağın yanından geçerken bunun kapıyı çarptığını gördüm ve sinirli sinirli :****** bahçesi mi burası?medeniyet yok terbiye yok,kapı yerinden çıktı gibi laflar söyledim her halde duydu.odamın yanından geçerken de kızıma kapıyı kapat gözlerim bozulmasın söyleyip kapıyı kapattım.İnsanl çok sinirlendiriyor ya.Annem bana diyor ki uğraşma onla kendine ziyam ediyorsun sinir hastası olacaksım,onun keyfi yerinde ,kendi bildiğini okuyor gibi laflar söyledi biraz da delirdim.nasıl şuna sinirlenmeden takmasam acaba??gıcık şey