20 Kasım'da bende ikiz kızlarımı kaybettim 23+4 günlükken suyumun fazla olması sonucu doğumum basladi. doktor ihmali var sehir hastanesine git suyun fazla alinmasi gerekiyo dedi ben ısrarla doğum sancım bu dediğim halde. yolda başladı doğumum en yakın hastaneye gittik orda doğumla ilgili hiç bişey yoktu. suyumla birlikte bacak arama geldi ilk kızım agladi sesini duydum çok uğraştılar hayatta tutmak için olmadı diğerini de doğurmak için çok çaba sarf ettiler dogmadi benimle birlikte şehir hastanesine geldi. Çok kanamam olduğu için anne karnında vefat etti diğer kizimda. Bende 3 gün yoğun bakımda kaldim kanamadan dolayı fazla kan kaybettiğim için kan takviyesi felan yapıldı. Melek oldu onlarda benim cennet meleklerim rabbim böyle uygun görmüş demek ki dedik ondan geldik ona gidecez sonuçta. Rabbim sana da sabır versin çok zor bir imtihan. Çok şükür benim 2 yaşında bir kızım daha var o bana teselli oluyo. Allah'ım sana da nasip etsin tez zamanda herşey gönlünce olsun onlar bizim cennet bebeklerimiz bize şefaatçi olacaklar öyle teselli ver kendine