Eşimle şu siralar çok sorunlar yaşıyoruz kızlar dükkan açtı kapattı derken 40 milyar borç yapmış kredi çekmiş ama gözle görülür hiç birşey yok ortada Bnde annemlerde kalıyordum bi kaç gündür kaynanam aradı kocanın naptigini duydun mu dedi napmış dedim içim de bi korku var aldatmış seni dedi zaten boşanmanın eşiğindeyiz ilk önce asla inanmadım eşimden herşeyi beklerim ama bunu asla beklemem neden derseniz karakteri gerçekten çok düzgün bi adam inanmadım tabi hiç oralı bile olmadım nerden öğrendin falan dedim gel buraya konuşuruz dedi gittim kaynanama ağlıyo hasta falan olmuş bu konu yüzünden kaynanamda kayinpederimde bni çok sever hem yaşım küçük hemde hiç bir saygisizligim olmadı onlara eşimin arkadaşı en yakın arkadaşı demiş kaynanama aldatiyo demiş bir senedir kadına düzenli para gonderiyo resimleri falan var demiş hemde kadın evli demiş inanamadım tabi kaynanam tembihliyo kimseye bişy deme takip et kocanı boşver got süslen evinde otur alttan al kızım ya bi durum alttan alınacak bi durum değil hemen araştırmaya başladım buldum söyleyen kişiyi ilk önce mesaj attım mesajlarda dogruluyo evet vardı hala daha görüşüyo falan diyo bastım çocuğun evini tutum konuş dedim ne biliyorsan yeminler ediyo bn bilmiyorum diye e mesajlarda öyle demiyodun dedim meğer bnim kaynana gitmiş çocuğu tembihlemiş böyle bi iftira at demiş ama niye sorunlar yaşıyoruz ya zanentmis ki biz eşimle daha çok baglanicaz birbirimize ulan ya bn katıl olsaydım al şimdi eşimi bütün doğrularını sorguluyorum beynim durdu bu kadının yaptiklarina