Arkadaşlar size bisey sormak istiyorum çünkü bu durumla ilgili kimse beni anlamıyor ben sanki kendimi herseye nazar ediyormuşum gibi düşünüyorum mesela güzel bisey görünce içimden nazar duası okuyorum hep ama yinede içimdeki ses susmuyor nekadar güzel ve mesela bebeğim bana çok güzel geliyor içimden bildiğim nazar duaları bütün sureleri okuyorum ama yine içimden o ses susmuyor eşim bize iyi davransa esin ne kadar iyi ve içimden hep Bi ses geliyor ve eşim daha sonra kötü davranyr bebeğim durmuyor kendim içinde aynaya baksam yüzümde yarın bsyler çıkıyor bu huydan nasıl kurtulabilirim kimseye nazar filan etmek istmeyrm zaten hep nazar ayeti okuyorum hersey için ben böyle birisi olmak istemiyorum ya lütfen bunun Bi çözümü varmi içimdeki o ses hiç susmuyor bu ne kadar güzel bu niye böyle senin bundan niye var niye yok Allah rızası için yardım edin çok dua ediyorum böyle biri olamamak için sizce benim için dua edermsnz kimseye kötü gözüm filan değmesin öyle Bi kötü gözüm varsa kurusun kaybolsun insAllah