Ah şu kaynanalar var yaa işlerine nsl gelirse öyle davranıyorlar.
Mesela ben tüm hamileliğim boyunca yalnızdım gurbette yaşıyorum zaten neyse doğumuma iki ay kala kaynanam kızının yanına geldi doğum yapıncada bana yardım için kaldı.
Doğumdan önce haftada iki üç kez geldiler kızıyla bir kez bile sormadı herhangi bi konuda yardıma ihtiyacın varmı diye, daha önüne kahve çay servisi bekledi. Hatta bi akşam doğumuma üç hafta kala mangal yaptık haliyle bulaşık oldu görümcemin kocası kaynanama bulaşıkları yıkayıver dedi bende mahsus yok ben yaparım dedim bakalım kaynanam ne diycek diye, oda fazla bulaşık yok ztn kendisi yıkar dedi.
Neyse hastaneye yatışım yapıldı cuma gün oğlum geldi dünyaya, cumartesi akşamı eşim telde ben yarın biraz geç gelicem dedi niye diye sorduğumda işte annemle kardeşim gelicek temizlik yapıcaklar dedi.
Bende dedim kii annen bu zamana kdr nerdeydi? Ben evdeyken niye gelmedi yardıma, gelmesinler istemiyorum ben hastaneye yatmadan önce yaptım evimin temizliğini dedim.
Kaynanam aklı sıra temizlik bahanesiyle bnm hastanede olmamı fırsat bilip etrafı kurcalayacak, bende o göz varmı? Yokk!