Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama iyi bir doktora götürün maddi durumunuz iyiyse özel çalışan iyi bir doktora mutlaka götürün. İlgili bütün testleri yapıp sebebi bulacaklardır ona göre ilac tedavisine başlanır. Benim kızım da sık sık üst solunum yolu enfeksiyonu ve bronsit oluyordu cok üzülüyordum sonra araştırdım alerji doktoruna gittik. Bir sürü testler tetkikler yapıldı bagisikligina bakıldı ter testi yapildi ciğer tomografisi çekildi aklina ne gelirse işte ve deriden alerji testi yapıldı ev akarlarina polene birkac seye alerjisi çıktı bununla ilgili evde tedbir almaya çalışıyoruz tabi yeterli olmuyor ilac tedavisi de görüyoruz yaklaşık 8 aydir yani tedaviye başlayalı 1 kez antibiyotik kullandik bronsit olmadık önceden her ay kullaniyorduk. Bir de cocugunuz ne yiyor bilmiyorum ama yedikleri de üst solunumu tetikliyor gece emmesi bile tetikliyor. Mesela süt ürünleri,kakao,cikolota,muz,fıstık,fındık,abur cubur hastalığı tetikliyor ayrıca öptürneyin başkalarıyla sık temas olmasın demişti doktor.ki gercekten öyle olduğunu yaşayınca anladım. Gece emzirmeyi birak demisti bana ama cok zorlandik olmadi 21 aylikken tamamen kestim memeyi bu da olumlu etkilemiş olabilir