0 oy
392 göst.
Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Hanimlar yeni hesap actim eskisinin sifresini hatirlayamadim  ya size bisey danismak istiyorum lutfen yargilamadan yardimci olun esimle  evlanmeden olmadan once cok iyidik evlendik cok afedersin cinsel konuda daha birinci yilimiz  haftada bir oluyor 10 gunde bir oluyor ve bu evlendigimiz gunden beri boyle sirf dikkatini cekmek icin cok güzel sutyenler aldim gosterdim hic orali olmadi begenmedim dedi cok gururum kirildi belki sorun giyimimdedir dedim  gittim aldim cok hevesli hevesli soyleyince direk kavga ettik ben seni seviyorum bu yetmez mi diyor ve surekli ruyalaniyor yani ben mi cahilim hani ne bileyim kari kova arasinda boyle gecelikler frlan giyilmiyor mu erkekler daha cok boyle giyinsinler istiyorlar diye biliuordum soyleyince bi kremi istekli alirisin bir kere kullanirsin sonra bir kac kere kullaniriain artik alisirsin evlilikte boyle bisey diyor ve ben size aldigim sutyenleri de atmak istiyorum gercekten cok mu zevksizim yoksa esim bahane mi ariyor dokunmamak icin sen bir cocuk annesisin toparlan diyor büyü diyor ve yasim 25 wsim 28 yasinda kusura bakmayin anlatacak hic kimsem yok biraz terbiyesiz seyler anlattim ama hakkinizi helal edin
notu ile kapatıldı: Yasak post

2 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Sorun yoksa kimse linclemiyckse aldiklarimida atmak istiyorum gercekten cok zevksizim bir erkek begenemez mi
(20,214 puan) tarafından
Yok artık yaaaaa gudurdunuzmu gıııı
(2 puan) tarafından
Evet  sadece danismak ostedim sizin de basiniza gelsin insallah
(20,214 puan) tarafından
Malmısın ya sen
(7,133 puan) tarafından
Sorun çamaşırlarda degil eşinde anlayamadınmı bunu?
(49 puan) tarafından
Buda bi yonde dert degilmi niye lincliyorsunuz ki cocuktan sonra normal yani eskisi gibi olmasini bekleme
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eee biz ne yapalım ne diyelim bacım alma giyme sende :D

(3,308 puan) tarafından
Ahahahah yorumlarınıza çok güldüm kızlar yaaa :)))))
tarafından
Noli lan burda hahahaha bensiz nasıl eğlenirsiniz :)
tarafından
Sen kaçırdın olanları ☺☺☺
tarafından
Sona kaldım sjsjsjs eve yeni girdim çünkü :)
tarafından
Nereye gittin bakalım zaten ancak gezsen☺☺

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 351 göst.
17 Nisan 2024 Aile kategorisinde Eranur (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 335 göst.
3 Eylül 2022 Aile kategorisinde Saadett (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elifflz (65 puan) tarafından soruldu