Siz burda eşiniz için çok takmissiniz da farkında mısınız çocuğunuzdan kan geliyor ben onu daha çok takardim çocuğa birşey mi oldu neden kan geliyor tamam eşim sorgulansin suçsuz bir baba ise ne olacak , bende eşime sonsuz güvenirim böyle konularda doktor bey yada hanım ,dosya açın ama bu çocuğa ne oldu çocuğun derdini bulalım birşey olursa ,ne oldu ,nerden geliyor bu kan diye takmaktan eşimi düşünemezdim şahsen çocuk dışardan kanatamaz ne oldu da kanıyor hastalık mı ne Allah göstermesin bu durumudaha çok takmanız gerekiyordu
Ve ayrıca hemşireler işini yapıyor çok normal bir durum mesela ben pimpirikli bir anneyim bardak üzerine düşmüştü 1 .5 yaşındayken elini cam kesmişti ama az yani asirida değil , yara bandı yapıştırıp kanamasını durdurmustum ben elinin içinde cam kalır diye acile götürüp rotgen cektirmistik ,benim eşimde hastane çalışanı olduğu halde dosya açtılar konuştuk falan dedim ben çok pimpirikliyim içim rahat etmedi getirdim dedim hemşireye güldü hatta ama dosyaya işlemek durumundalar ,çok normal herhangibi durumda gelen çocukları dosya açıyorlar bu durum sürekli olursa yada ailenin tavrına göre , sosyal hizmetleri arıyorlar , bu özel bolgede kan olduğu için aramak zorundalar zaten ,yani size has değil bu durum