0 oy
661 göst.
Diğer kategorisinde (11,917 puan) tarafından
Bana asabi diyorlar ama kendilerine dönüp bir kere de bu kız bizi seksen kere uyardı demiyorlar.

Anneme seksenkere dedim ,anne birşey yer içerken beni arama o sesten çok rahatsız oluyorum dedim. Beni her aradığında ya birşey yer ya da icer.Kaldiramiyorum işte o kahve hopurdetme sesini.

Kızım desen o kadar yavaş ki ,ölsek su desek aynı odadakine suyu yetiştiremez.Bu kadar yavaş olması beni her sabah çıldırtıyor.Ogretmeni bile sordu evde de böyle mi diye.Tahtaya çağırıyorum o gelene kadar 3 kişi gelip gidiyor dedi kadın.Hele ki böyle acil evden çıkmamız lazimdir ben tutuşmuş gibi kosuyorumdur tam ayakkabıları giyeceğiz ben bir tuvalete gideyim diyor.Uyarirken dilimde tüy bitti.Once gir diye yok illa onu kapıda yapacak.10 yaşına girmek üzere.

İstiyorum ki biri de desin defalardir uyarıyor ,şunu da yapmayim.Ya da onu yapacakken aklına gelsin uyardigim.Hwr sabah bu okula gidişi yaşamaktan nefret ediyorum.Servis kapıya gelip ,çocuk kapıda yoksa durmadan öylece geçip gidiyor.Oyle aramak iniyormusunuz demek yok .Ona rağmen kızımın bu yavaşlığı beni bitiyor .Resmen bir çocuk değil ,tembel hayvanı okula hazırlıyorum.Kizinca da trip atıyor . 

Böyle yapıp yapıp karşıdakine sınırlı diyorlar ya deliriyorum .

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaaa yeminle biraz güldüm birazda hak verdim ❣️

Benimde kaynanam kızıma yapma verme dediklerimi israrla yapiyor ve ben ona kizinca.ben suçlu oluyorum ☺
-Reklam-
0 oy
(187 puan) tarafından
Senin kizin benim resmen annemle beni anlattin suan sen :D bende coook yavasim annem kizardi ama kabullendiler zamanla gamsiz bi insanimdir kimseyi takamam olum kalim meselesi olmadikca o yuzden etrafındakilerin degistiremedigin davranisini bosver ve kendine bak bacım birak herkes istedigi gibi olsun sen kendini en rahatlatacak cozumu bul hizlanmiyor mu okula bende goturmuyorum de birak kendi gitsin hocasina da soyle sorumlulugunu bilmiyor bu yavaslikla ilgili  degil gec gelince uyarin bu sekilde devamsizlik sayiliyor ve bu sinifta kalmana bile neden olur diye uyarsin oda sende birak sorumlulugunu ona bence , annene gelince kahve icerken mi aradi sende ac arkada bi su sesi bulasik yika onla konusurken o sesten rahatsiz olsun bosver koy kenara goruntusuyle anlasiliyor oyle boyle de zaten kapatiyo oyle yapinca :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 283 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 368 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 305 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 295 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

409,150 soru

12,297,056 cevap

38,356 kullanıcı