Dün eşimin çocukluk Arkadaşının babası vefat etti kaynanamların yanında oturuyor eşim gidelim dedi Gittik hep erkek vardı Ben arabadan inmedim eşim dedi gel Babamlara çıkalım Ben seni orada bırakayım 2 dakika bir uğrayayım başsağlığı veririm tamam dedim çıktım Yukarı kapıya vurduk Kayınvalidem ameliyatla kapıyı açan Kayın pederim direkt açar açmaz konuşmadığımız eşimi bir küçük olan evli kardeşi var Hoş geldiniz Aa bize de şeyler gelecek Onlar oğlu için dedi yani kaynım için eşimin Ne yapayım yani dedi Ne demek istiyorsun Ben 2 dakika şuraya uğrayacağım geleceğim benim için dedi ki hani burada kalsın geliyorum Neyse ben içeri girdim Kaynanamın yüzünden Düşen Bin parça suratsız mendebur eşime direk mesaj attım çabuk gel diye Gördün değil mi dedim babanın kapıdan girdiğimizde ne dediğini Neyse bir zaman sonra bir baktım o kaynım eve girdi bana baktı Ses verir gibi oldu ben kafamı önüme çevirdim hemen kaynanama sarılıyor kaynanam da ona anne kurban olsun öpüyor dedim hadi ben gidiyorum görüşürüz dedim kaynanam bir dur nereye bile demedi Hadi görüşürüz bana dedi İyi akşamlar dedi Şok oldum tamam zaten sorunlarımız var zaten bu kadın falan yapmadığı şeyler kalmadı her zaman diyorum diğer postlarımda dedim suç bende ama ayıp değil mi yaptığı da Vallahi Temmuz'da doğumum var gelmelerini bile istemiyorum bunu eşime bile söyleyeceğim eşime zaten kabul edecek o da her şeyin farkında moralim altüst etti