Arkadaşlar önceki anlattıklarımı okuyanlar eltim ile olan problemi bilirler eltimin arkamdan konuştuğunu duyunca onu görmezden geldim sonra Twitter’da insanlar yüzlerine bakacakları insanın arkasından konuşmamalı gibi gibi tweetler attım elticim tabiki üstüne alınmış ama onun hakkında olmayanlara da alınmış nedense bende gittim bu eltimi instagram storylerimden gizledim eşimin telefonundan da gizledim eşim farketmedi eltimde beni instagramdan çıkarmış birde kız kardeşine çıkarttırmış ben hiç bir şey demiyordum ama yine de eşimin hatrı için ramazanda iftara çağırdım kaynımı gelmediler eltimle konuşmadığım için sonrasında eşim sormuş kaynıma benimle eltim neden konuşmuyor diye kaynımda tweetler yüzünden diyor eşim diyor ki karımın arkasından konuşmuş öyle diyor karım diyor abisi manipüle ederek yok herkes herşeyin farkında fake fotoğraf meselesi var ya o onu söylüyor neyse eşimde orda şey demiş milletin işi gücü yok karımı neden konuşuyor demiş ama abisi yok dedikodu yok herkes her şeyin farkında konuşuluyor demiş eşin orda gel yüzleştirelim demiyor pasif kalıyor her zaman ki gibi sonra bana patlıyor ben suçluyum gibi gerçekten bıktım bu durumdan biri bana yardım edebilir mi hayır sizene diyemiyor böyle ******* herkese tavuk bana horoz bıktım usandım ne yapmalıyım