Dün çok iyi haberlerini almıştık Bu sabah saat 7.30'da kaybettik Egehan Bebeği 😭 😭 😭 O kadar üzgünüm ki kalbi dayanamadi küçük yavrumun, anne perişan biz perişan off 😭😭
İnan artık dayanma gücümü kaybettim bebek ölümlerine sabahtadir ağlıyorum 😭😭
Bebek senin torununmu canım emineninannesi
Yok değil canm benim de torunum cennet kuşu oldu 42 günluk idi
Ah canım benim rabbim sabır versin oğluna gelinine sana ilk bebeğimiydi
Değil kuzum ikinci yavrumzdu Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın
Amin amin sizlerede sabır versin inşallah
İllet bir hastalık ilacını alsa bile %100 yaşam garantisi yok 😞 kimse evladı ile sınanmasın
Hastalığı yoktu ki canım kalbinde delik vardı , kalbi durdu ameliyat oldu 1 haftadır da yoğun bakımdaydı
🤦 genelde sma hastaları için post açılınca öyle sandım kusura bakmayın
Allah ım bu mübarek günlerde ailesine sabır versin
Ah canım diğer postum da da cevap verince aklında kaldı sandım canım
Ay o senin postundu demi 🤦 evlat çok başka ya annesi kim bilir nasıldır. Kendi evlstlarımıza bir şey olsa canımız gidiyor
Rabbim ailesine sabır versin çok çok zor Allahım acılarını hafifletsin inşallah 😢😢😢😢
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah
Ne hastalığı vardı cnm birden bire mi ameliyata aldn basınız sagolsn Allah ailesine sabır versin inşallah çok kötü bir durum 😥😥
Allah razı olsun inşallah canım ❤️
Kalbinde delik vardı , kalbi durunca ameliyata alındı 1 haftadır yoğun bakımdaydı 1 haftadır herşeye hazırlıklı olun dediler dünde durumu çok iyi kendi kendine kan pompalamaya başladı dediler çok sevindik bu sabahta vefat haberini aldık maalesef 🥺
Allah rahmet eylesinnnnn Allah ailesine sabır versin 😢
Allah razı olsun inşallah canım amin aminnn
🙁 Diycek tek kelime bulamiyorum🥺
Rabbim ailesine sabır versin. Hic tanımadığım halde yüreğim parçalandı. Kim bilir ailesi ne haldedir
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah canım bizimde yüreğimiz yandı maalesef
Dün gece süt sağım makinasını konuşuyorduk yavrum makine aldı bebeğine anne sütünü arttırmak için
Sabahta bu mesajla uyandım 😭
Offfff sümoşum offff.
Başınız sağolsun. Yavrum ya. Makineleri kesecekler demiştin. Kesmişler miydi?
Allah razı olsun inşallah canım, Hayır maalesef canım böbrekleri birden iflas etti , kalbi durdu kurtaramadılar maalesef
Ya nasıl oldu dün iyiydi 😢😢
Çok iyi dediler dün çok olumlu konuştular bu sabah 7.30 da aradılar gelin diye maalesef kaybettik 😭
Makineden ayrılmış mıydı en son
Hayır canım bugün ayıracaklardı ömrü yetmedi maalesef
Allah ailesine sabır versin çok üzüldüm gerçekten 😔
Benimde kalbim delikti kriz geçiriyordum morarıp bayılıyordum iki adım atsam üçüncüsünde yorulup düşüyordum. Çok küçük olduğum için kalp ameliyatini kaldırmaz diyip beklettiler o sırada damarım tıkandı bir kere sırtımdan bir kere kalbimden ameliyat oldum. Çocukluğum gençliğim çok çok kötü geçti evlendim hamile kaldım her gün ölmek için dua ettim çünkü vücudum artık kaldırmıyordu. Kalbi delik olanlar ameliyat olsa bile delikleri asla tam anlamıyla kapanmıyor üstünden 22 sene geçti şuan bile kalp yetmezliği başladı. Allah affetsin bazen annemlere keşke beni kurtarmasaydiniz ölseydim diyordum. Sonra Allah bana daha büyük bir dert verdi. Kas hastası bir evladım var artık 😭 bazen düşünüyorum o da aklı erince niye ölmeme izin vermediniz der mi diye kahroluyorum ama şimdi annemi anlıyorum o iyi olsun diye herşeyimi veririm. İmtihan dünyası Allah annesine babasına sabır versin Allah ölümün de hayırlısını versin. Ölüm bir gün ama kas hastaları her gün yavaş yavaş ölüyor. İsyan etmesinler benim gibi acılar çekmedi yavrum cennet kuşu oldu Başımız sağolsun.
Evladım hayatta çok şükür çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ♥️
Ayy özür dilerim canım benim vallahi yanlış anladım kusuruma bakma Allah rızası için
Allah uzun ömürler versin inşallah evladına , şuan durumu nasıl peki
Kampanyası var mı canım başladı mı?
Kampanyası yok bu konuda da kararsızım o kadar parayı toplamayamam galiba çünkü çok fazla yaklaşık 120 milyon lira
Yaaa böyle düşünme , Allah büyük canım illaki toparlanır , kimler kimler topladı artık eskisi gibi değil çok çabuk toparlanıyor
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Elhamdülillah canım elimizden gelen herşeyi yaptık Rabb'im en hayırlısını bilendir
İnne lillahi ve inne ileyhi raciûn Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz, Rabbim anne babasına sabır versin inşallah 😔🤲🏻
Allah sabırların en güzelini nasip etsin başta anne babasına sonra diğer yakınlarına 🥺
🥺🥺🥺
Başınız saolsn canm çok üzüldüm 😞
Kaçıncı bebek haberi Rabbim ailesine sabırlar versin çok çok üzüldüm. Allah'ım çok zor Rabbim dayanma gücü versin 😞
Ahhh deme yaa Rabbım sabır versin ailesine çok üzüldüm inanki 😔
Amiiin kuzum inşallah , sorma bizde çok üzüldük ama Allah'ın takdiri 😔 cennet kapısında bekleyecek bir şefaatçileri var artık Rabb'im 4 ay misafir etti burada
Yavrumm benim yaa mekanı cennet olsun rabbim anne babasına ailesine sabırlar versin allahm kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor valla , kaç aylıktı bebek acaba
Aminn canım inşallah ❤️ 4 aylıktı gülüm 4. Ayına girdikten 2 gün sonra öldü
Ne diycegimi bilemedim gülüm ya çok üzüldüm melek oldu minik kuş
1,446,432 soru
23,760,820 cevap
315,416 kullanıcı