Ya kızlar biz aile apartmaninda oturuyoruz 3 katlı kaynanam ve eltimle. Şimdi ben ehliyet için kursa gidiyorum normalde annem geliyordu çocukların yanına Dun kaynanam bende gelirim deyince sabah aradm anne gel diye çocuklar uyuyordu ben çıkarken zaten 1,5 saatte evde oluyorum geri ben en geç . Cocuklari almış yukarıya eltimin yanına götürmüş geldimki oradalar eltimle de aramız iyi değil bayramdan bayrama gidiyoruz sadece yani samimiyeti bırakın yolda görsek görmezden geliyoruz birbirimizi. Birde çocukları uyandırıp kalkın gidelim benim kahvaltı hazırlayacak halim yok ayağım belim ağrıyor demiş. Ben kendisine gelirken ekmek alır gelirim kahvaltı yaparız çocuklar yatıyor zaten demiştim. Ben ona gel çocuklara bak bile demedim ben gelirim dedi onun için çağırdım. Ne yapmam lazım şimdi sessiz mi kalayım yoksa tepki mi koyayım. Eltimin cocuklari benim kapımı bile tiklatamiyorlar annelerinin korkusundan asla gelemezler ben bu korkuyu vermek istemiyorum çocuklarıma zaten anlamazlar da daha benimkiler küçükler. Sinir oldum vallahi iyice içeri girer girmez cocuklari çağırdım aşağıya ama kendisi hala orada