Ne kadar acımasız yorumlar yapmışsınız demişsin de... Senin yaptığın acımasızlığa karşı ancak o yorumlar belki de daha ağır olanları yapılırdı. Tek birşeyi merak ediyorum neden yaptın? İlla erkeğin mi korunması lazım. Sen kendin o sorumluluğu alamayacağının farkındaysan bir ton yol var korunmak için. Ha korunamadın oldu, bir melek daha sana nasip oldu ona fazlalık gözüyle değil. Sana verilen bir melek olarak bakacaksın. Anneme veriyim mi? Ne demek bu. Kediler, köpekler bile yavruları bebekken onlara yaklaşmamıza izin vermiyor. Nasıl rahat insanlarsınız. Şahsen ben çocuğuma bir kere sesimi yükselttim diye günlerce vicdani muhakemesi yapıyorum. Kalkıp anneme vermek mi ? Bir saat bıraktım hastaneye giderken tek bir kere onda bile içim içimi yedi. Acaba onu bırakıp gittigimi düşünmüş müdür diye. Doğuranla ana, doğurtanla da baba olunmuyor işte maalesef. Küçüğün sana ihtiyacı var da büyüğün yok mu sanıyorsun? Onlar seni nasıl aynı görüyorsa, sen de onları aynı görmelisin. Annenin verdiği sevgiyle, ki verecek mi o da belli değil. Kimseye de güvenilmez. Senin verdiğin sevgi, veriyor musun o da belli değil ama aynı olmaz. Önüne koyacağı bir tas yemekle mutlu olmaz. Ama çocuk açsa ve önüne bir kaşık yemeği annesi koyup ona sevgiyle yediriyorsa o çocuğun da kalbi hiç aç kalmaz. Rabbim çocuklarımızı sevgiye aç olan çocuklar gibi büyümemesini nasip etsin. Rabbim sana da hidayet versin, akıl versin.