Kuzeybebesi bende ilerde bu durumu yasamyayin diye oyun evine gidiyorum şuan kreş gibi ama haftada iki gün üç saat 2.5 yaşında bebeğimde ,öğretmenleriyle duruyor artık ve çok severek gidiyor oyun evine , ama alışana kadar 5-6 ay ebeveynli grublara girdim ,iyice ortama alıştı kreş gibi şimdi, haftada iki gün 3 saat öğretmenine teslim ediyorum ,yani bencede çok erken 2 yaş için ,tam günden önce yavaş yavaş, ebeveynli grublarda alistirsaniz çocuğun güven bagida zedelenmemis olur ,en azından ağlamaz ben şahsen çocuğumun ağlamasına kıyamam gerek yok birden çocuğa o kadar yüklenmeye ,bizim öğretmenimiz psikolog hani ayrışma sürecini 5-6 ayda güven bağını bozmayacak şekilde kontrollü şekilde ilerlettik , o yaş grubu anneye aşırı bağlı oluyor birde birden kurallar olan, o kadar kalabalık bir ortam,tanımadığı insanlar , tam gün bende uygun bulmadım ,bebeğiniz çok zorlanır diye düşünüyorum
Bu arada bende 4 yaşına kadar oyun evinle idare etmeyi düşünüyorum 4 yaşından sonra yarım gün kreş düşünüyorum, şuan hem yaşıtlarıyla sosyalleşmesi ,hemde ilerde kreşe başlarken sorun yaşamayalım diye oyun evine götürüyorum