Kuzum 3 aydır gidiyor benim oğlum dediğin gibi tam gün verdim benim evde başka çocukta Yok çalışmıyorum da zaten ilk 1 ay kadar 1 saat 2. Saat 3 saat diyerekten saatleri yükseltiyorlar bir anda sabah ver akşam al yapmıyorsun ilk başta büyük bir hevesle gidiyor sonrasında gitmek istemiyor 1 ay kadar ilk verirken ağlıyor yemekte ilk başlarda aç kalıyor ama bakıyorki başka seçenek yok yemeye başlıyor ilk uyku saatinde uyumamak için direniyor ama sonrasında diğer arkadaşlari uyuyunca oda uyumak istiyor bizimde 8.6 ama ben 9 gibi kahvaltısını evde yaptırıp götürüyorum akşamda 5 gibi Gidip alıyorum eğer hastane işim varda uzadiysa 10.15 dakika geç alabiliyorum ondada öğretmenine mesaj atıyorum sağ olsun benim gelmemi bekliyor ben pisman değilim ve şunu söyleyebilirim keşke her ailenin durumu imkanı olsa çocuğunu krese verse Muhteşem şekilde sosyellesiyor ve dil gelişimi oluyor örnek vereyim benimki Türkçeyi soksun dedik İngilizcede konuşuyor hayır diyorum no no diyor evet diyorum yes diyor istemediği bir şey olsun nayn diyor tabi benimkinin diliyle nan nan diyor
1,486,480 soru
24,301,661 cevap
344,070 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın