Kızım 6 aylık artık hiperaktif havalar burda havalı soğuk rüzgar esiyor parka çıkartamıyorum hem havalardan hem de köpekler var burda oturanlar alışmış ama çocukluktan gelen bir fobim var ve televizyonlar da haberlere çıkanları da gördükçe iyice korkuyorum eşim bir kaç aydır 2 iş ile uğraşıyor bu sıra izin de kullanamadı yanında ki çalışan yıllığa çıktı sabah gidip gece geliyor haliyle kızım ile ikimiziz ve ben ona yetemiyorum yürüteç var sesli oyuncak istemiyor evde bir aktiviteler yok evi işi kızım eşim derken kendimi bulamaz oldum bazen çok sinirleniyorum eşime bazen de bizim için gidiyor diyorum ama gerçekten çok yoruluyorum kızım neredeyse artık babasını tanımıyor çünkü görmüyor önceden gülerdi oynardı gece geldiğin de sırf vakit geçirsinler diye hemen uyutmadım haliyle ben de uyumazdım ama kızım görse bile beni istiyor
Ne yapcam bilmiyorum
6 aylık bebe hiperaktiflik napıyor ki kız en fazla emekler bende ikitane var 3 ve 1 yaşında çok hararetli yaramazlar birde ev işleri eşim çalışıyor tek yaşıyorum sanki bu hayatı. Ne hissettiğini anlıyabiliyorum ama hayat şartları işte
Bacım gel misafir edeyim seni. Birbirimizinkileri görüp şükredelim kendini o psikolojiye sokma. Yetersin Allah'ın izniyle sadece eşini özlemişsin yada biraz dinlenmeyi. O da olur zamanla.hep böyle kalmayacak . Ay ı arttıkça belki başka işlerin artacak ama en azından birazda olsa bırakır seni
1,492,374 soru
24,384,954 cevap
348,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın