0 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (471 puan) tarafından
1 yaş erkek anneleri oğlum bı kaç gündür kıyafeti ustundeyken özel bölgesini elliyor kaşıyor gibi veya elini sürtüyor bişeyler yapıyor, acaba oyun mu  ama anlam veremedim sünnet olma zamanımı geldi  agrısımı var onu nasıl anlıycam yorumlarınızı bekliyorum hastaneye çocuk doktoruna götürmeli miyim sizce ne yapmam gerek 

4 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
Cocuk özel bölgesini taniyor olabilir elledikce huylanip kaşınıyo buda onun dikkatini cekiyo olabilir bi ara benim oglumda öyleydi bi surec gibi tabi yinr bi gosterin icinix rahatlar
(471 puan) tarafından
Teşekkür ederim gösteririm bi
-Reklam-
0 oy
(479 puan) tarafından
Normal cnm o erkek çocuğu kendisini tanıyor sen sadece çok elletme alismasin dışarda da yapar ayıp de anlar 
(471 puan) tarafından
Saol cnm tanıyor ama sürekli yapınca dedm agrisimi var
(479 puan) tarafından
Yok yok benim oğlum da öyleydi ayıp diye diye kestim ondan
(471 puan) tarafından
Bende ayıp diyim
(479 puan) tarafından
Tabi cnm de
0 oy
(364 puan) tarafından
belki enfeksiyon falan vardir canim. çiş falan yapinca aciyordur kasiniyordur. benim kizda o yaşlarda elini götürüyordu drda kontrol zamani söyledim krem vermisti sonra birakti
(471 puan) tarafından
Boğaz enfeksiyonu geçirdi idrar yolu enfeksiyonu olmadı hiç , belkide olmuşdur bakarm bi
0 oy
(614 puan) tarafından
O aylarda benimki de öyleydi kaşııyor gibi yapıyordu ama sanırım özel bölgeyi tanıyorlar normal karşıls tepki verme geçecektir
(471 puan) tarafından
Bezini acdigimda ellerdi smdi kıyafetinden elliyor tepki vermiyorum zaten

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
30 cevap 1,155 göst.
0 oy
43 cevap 2,214 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde Birdost. (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 648 göst.