0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim çok gazlı metsil ve zinco aldım ama pek bı etkisini göremedim sizin bildiğiniz veya kullandığınız Bebek gaz damlaları varmı? :)

8 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ben her iki kızımda da biogaia kullandım faydasını gördüm ayrıca ben rezene çok içiyorum çok şükür kızım doğalıdan beri çok gazlı bir bebek değil 
(2,416 puan) tarafından
Birde her emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkar bebekte rahat oluyor sende rahat oluyorsun:)
-Reklam-
0 oy
(2,239 puan) tarafından
Biogaia iyi gelmişti
0 oy
tarafından
Hepsini denedim hiçbiri iyi gelmedi meğer zaten gaz ilacı da kullansan 2 gün önceki gazını bebek bugün cikartiyormus bir işe yaramıyorlar yani. Verdiğim bütün paralar çöp. Eniyisi duş aldirmak masaj.
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Okadar gazli bir bebektiki Allah'ım simdi hatirladikca ne günlerdi diyorum.  Biz biogaia ve zinco ikisini birlikte kullandik cok iyi gelmisti ama 4 5 gun sonra etkisini göstermeye basliyor haberin olsun hemen pes etme
0 oy
(578 puan) tarafından
Kimyon çayı hepsinden çok daha iyi etki etmişti bizde. Tabii bende içiyordum yemeklerime kimyon bol katıyordum. Kimyon çayından 2-3 çk verin
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Biogia yazmıştı doktor yanında metsil ile kullandım fayda gördüm.Doktoruna danış istersen 
0 oy
(237 puan) tarafından
Nurse harvay's şurup , bitkisel çok iyi..
0 oy
(2,935 puan) tarafından

image

eczaci bunun üstü yok demiş kuzum bizim oglanda iki aylık metsil denedim biogia denedim san splenks denedim hiç biri işe yaramadı bunu almış eşim en azndan geceleri rahat gibi bide damlayı 5 gibi ver geç verme fayda etsin üstünde yazdığı gibi 4.5 damla verme 7.8 damla ver yoksa birşeye yaramıyor damlalar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 179 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (949 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 503 göst.