0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (247 puan) tarafından
Kardesim ebe bu ay atandi ise.basladi konuştuğu çocuk 2 yillik okumus.masa.basi calisiyo ama.garanti isi.yok bana anlatiyordu cocugu anlasamiyoruz falan diye atanmadan once cafede.calisiyodu.kardesim kredi.karti.borcu varmis onlari.odemek icin.sevgilim param olmadığını biliyo yol.harcligi.bile.vermiyo falan diyodu kotu.giden.bir.iliskiydi yani.kardesim bi atandi degere.bindi.cocuk.hemen evlenelim.demis.bu *****.kardesimde.evlnecem diyo düne kadar ayrılcam ya arkadaşlarım bile bu iliskiyi bitirmemi.istiyo diyodu annem biz.istemiyoruz hem iliski saglikli.olmadigi.icin hemde aceleye getiriyolar diye annem.asla evime.gelmesinler.vermem dedi bende kardesime nisan yapma bu yaz.illa.yapcam diyo yaparsan annem gelmez.bende.gelmem dedim bana sen kimsin sen.gelmicen diye yapmicam mi dedi annemin keyfi.istemiyo.diye.evlenmicem mi ben dedi 1 aydir aramiyo beni bende.aramiyorum okadar zoruma gitti ki ben kardeslerim.diye ölürüm atancak diye okadar bekledim hergun.haberleri izledim ben.okumadim okutmadilar onlar okusun.istedim simdi.ise.baslamis aramadi bile okadar zoruma.gitti ki okadar üzgünüm biri öğretmen oldu biri ebe oldu ben onlar icin canımı veriim onlar hep nankörlük yaptılar cok.zoruma.gidiyo 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bilemedim bir kardeşin yapsa nankör derim de ikisi birden böyle yapıyorsa hatayı kendimde arardim ben.
(247 puan) tarafından
Kendimde hata görmüyorum ben benim bütün hayatım onlarin dertlerini sıkıntılarını düşünmekle gecti iyi.olmalarini istedim hep kendimi hic.dusunmedim çevremde herkes biliyo.nasil duskun olduklarimi oyuzden.zoruma gidiyo zaten benim onlara verdiğim değerin yarısını onlardan görmedim ben onlari cok seviyorum
tarafından
İşte sen fedakarlik yapmış gibi konuşuyorsun. Senin okumamis olmanın sebebi kardeşlerin değil ki ailen. Neden kardeşlerinden sana minnet etmelerini bekliyorsun.

İkisi de okumuş eğitimli bireyler. İnsan doğruyu da yanlısı da deneyimleyerek öğrenmeli. Kulaktan dolma ile olmuyor ,olsa da fikir aynı olduğu için bu çocuğu bırakır benzeri başka çocuk bilir hata yapar.
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Herkes kednıne yakışanı yapar boşver . Sonradan kafasını çok duvarla vurur ama eyvah para etmez
0 oy
(18,601 puan) tarafından
Hayat onun hayatı bazen yaşayarak ders çıkartmak gerekiyor azıcık aklı olsa zaten ne değişti der. Ama demiyorsa da size rest çekmek yerine yanlışını göstermeye çalışmak düşüyor onunla evlenirsen nişanına gelmem diye rest çekmeniz onu kararından vazgeçirmez aksine daha da iter ben hikâyede sana nankörlük göremiyorum 
(247 puan) tarafından
Bizi hayatindan.cikarmis zaten resmen okul bitti eve gelmedi bile eve.gelip.napcam ben dedi.cafede.calisti insan.anne babasini.ozlemez mi.ya 4 5 ayda bir.geldi.eve 1 gun.kaldi.kacti.gitti.çalışyorum diye annemi.haftada bir arar izinli.olsada.aramiyo insann.zoruna gidiyo.ya ben 1 hafta görmesem annemi nasil.ozluyorum nasil.evlat bu bilmiyorum cok kızgınım
(18,601 puan) tarafından
Bende annemi çok özlemiyorum on küsur yıl dışarda kaldım okudum çalıştım yanımda yokluklarına alıştım bir arada olayım. Arayıp sohbet edeyim gibi bir ihtiyaç hissetmiyorum. Belki de fazla beklenti içindesiniz yanlış anlama maddi olarak demiyorum. Aramayanı aramazsın sormayanı sormazsın bu kadar basit
0 oy
tarafından
Fikrini söylemişsn dahasa birşey diyemezsn canm koskoca kız ne diceksiN hayat onun hayatı
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Canım acaba çok mu ebeveynlik yapıyorsun .yani karismak vs.
(247 puan) tarafından
Bilmiyorum ki olabilir belkide zaten kendimi onların annesi.gibi hissediyorum 4 kardesiz biz annem surekli onalrdan.konusur dertlerini obana.anlatir.bende.cokkafama.takiyorum.elimde degil evin.butun.yuku ustumde.oldu her zaman evlendim hala onları düşünüyorum o.evin.herseyini.dusunuyorum aslinda anneme.kiziyorum telefonda hergün dert.dinliyorum ben.babamla kavga eder bana anlatir kardeşlerimin sıkıntısı olur.bana.anlatir bende kafama cok takıyorum annemi.cokk.seviyorum uzulmesine.dayanamiyorum herkesi silerim.annem.icin ama artık kiriliyorum anneme benimde.derdim.var evliliğimde kayinvalidemle ama anneme asla anlatmıyorum üzülmesin diye onların derdini.dinlemekten hasta olcam bana hic.sormaz.annem sıkıntın var mi.nasilsin.diye kardeslerim de.oyle ben bisey demem.cunku yoruldum artık

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,240 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 988 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 447 göst.
16 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 670 göst.