Çok çok mutsuzum lütfen neden nini sormayın anlatmak isterim ama burda çok ters tepki veriyorlar hemen azarlıyor lar aile sorunu ağlamaktan bıktım artık ya üzülmek istemiyorun çok kötüyüm konuşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum ama dökemiyorum ölmek istiyorum Artık sıkıldım hayattan bunaldım artık yeter ya nefes almak istiyorum bnde Allah benide kurtarsın bu ailenin elinden keşke kızım 18 yaşında olsada bnde ölsem çok mutsuzum sadece dua istiyorum sizden Nolur Allah razı için dua edin bana
Sorun ne olursa olsun ölümü istemeyin ölüm kurtuluş degil aksine azab dolu yeni bir baslangiç ne olursa olsun ALLAHa sigin canim RABBİMden baska yardim edecek yoktur imtihan dunyasi gullerle dolu yol bekleyemeyiz herkes farkli farkli sınaniyor su hayatta kimsenin hayati 4 4 luk degil
sorun kendi ailenizmi esinizmi yoksa esinizin ailesimi siz sorunu soylemeyncede bsey diyemedm ben
Rabbim gönlüne ferahlik versin canmm.
Hicbisey icin kendini uzmeye degmiyo inan ki. Bi bakmssn o sorun bitmiş gitmis unutulmus, ama olan sana olmuss.
Hem bak evladın da varms onu dusun insan zaten evladini gordugu anda bile butun dertlerini unutuyor.
Kelin ilacı olsa diyorum ve susuyorum... Sabır versin Allah hepimize .
Oyle deme. 18 yasnda olunca kizin basinin caresine bakabilirmi sensiz deme oyle. Ac kuran oku rahatlarsin namaz kil. Ne bilim hic bsi yapamiyosan yaz. Ama kendine deftre yaz snra yaprklari yak. Braz olsun rhatlarsn.
Sorun nedir canım anlat rahatlarsın en azından biseyler söyleriz burda yazmak istemiyorsan özelden de yazabilirsin sıkma canini
Rabbim yar ve yardımcın olsun, öyle dualar etme, kendin için kızın için hayır duası et, inşirah süresini oku 3 4, okumadan sonra anlamı gibi yüreğine ferahlık gelir inşallah
Canm o tepki verecek kişiler bir yada iki kişi olur biz burda çoğunluk sana yardım ederiz sorunu söyle belki vardir bir caresi
1,491,743 soru
24,375,854 cevap
348,319 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın