0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Poğaça hamurunu mayaladım 6-7 saat gibi mayalandı ama üzeri de çok kapalıydı açtığımda aşırı şişmiş  baloncuklar çok vardı ve Keskin maya kokuyordu sizce zehirler mi

2 Cevaplar

0 oy
(2,331 puan) tarafından
Yok kız, annem gece mamalayıp sabah yapardı börekleri falan
tarafından
Keskin koku varmiydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır tabi ki sadece fazla mikroorganizma üremistir 
tarafından
Yani :( zararı nedir
tarafından
Çok ekşimsi kokuyor evi sardı koku:)
tarafından
Zararı yok:)
tarafından
Tamam inşallah misafir ağırlayacağım yarın çünkü Allah korusun zehirlerse falan diye düşündüm aslında bu kadar geç bırakmazdım ama ondan önce bir şeyler yapınca bu geç kaldı
tarafından
Yok güvenin bana gıda mühendisiyim:))
tarafından
Fırın pişirildi kokladım çok kötü kokuyor ama: (
tarafından
Yumurta koydunuz mu sormayı unuttum
tarafından
Evet yumurta akı içinde var
tarafından
Dolapta beklememisse bozulma yapabilir. Ekşi maya kokusu mu farklı bı koku mu onu ayirtedebilseydnz iyi olurdu
tarafından
Ekşi maya kokusu
tarafından
Ama çok yoğun yani keskin
tarafından
Çok beklediği içindir sıkıntı olacağını zannetmiyorum
tarafından
düzenlendi
Fırından çıktı 15 dk.sonra pogacadan o koku geçti yani sıcaklığı geçtikce geçti ama tadmaya korktum :)))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 229 göst.
26 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
8 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ececomez61 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ata ve Ada (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 90 göst.
2 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,898 soru

12,129,346 cevap

36,496 kullanıcı

...